Pondelok, 28. november, 2022 | Meniny má Henrieta

Black Friday pre pravých filmových fanúšikov!

Najlepšie filmy z európskej produkcie u vás doma.

Film Chlast.Film Chlast. (Zdroj: Edisonline)

Ste unavení z hlučných blockbusterov a hľadáte diela meniace filmový jazyk a témy hýbajúce spoločnosťou? Tak využite Black Friday pre skutočných filmových fanúšikov. V dňoch od 25.11. do 28.11. si na streamovacej platforme Edisonline môžete pozrieť to najlepšie z festivalov až 40% zľave.

Vstúpte do sveta online festivalových filmov a objavte výnimočné diela, ktoré sú v kinách málokedy dostupné. Je tu totiž Black Friday, ktorý poteší najmä pravých filmových fanúšikov. Prvá česko-slovenská online videotéka Edisonline ponúka v dňoch 25.11. do 28.11. až 40 % zľavu.

Načítavam video...

Najlepšia ponuka festivalových filmov

Na Edisonline nájdete takmer 500 najkvalitnejších európskych a ocenených filmov z festivalov v Berlíne, Benátkach a Cannes. "Slovenskí diváci si zaslúžia kvalitný filmový obsah zo svetovej produkcie, ktorý nie je vždy dostupný v kinách. Edisonline je prevádzkovaný na Slovensku a v Česku a je pre filmových fanúšikov, ktorí sú unavení z hlučných blockbusterov a hľadajú diela meniace filmový jazyk a témy hýbajúce spoločnosťou," hovorí kreatívny riaditeľ Dominik Hronec.

Filmy sú rozdelené do kategórií podľa tém, tvorcov a festivalov. Jednou z najpopulárnejších kategórií je Scandi, ktorá ponúka ikonické severské filmy ako Chlast, Rytieri spravodlivosti alebo Woman at War. Platformu rozšírila kompletná knižnica snímok švédskej legendy Ingmara Bergmana s filmami ako Siedma pečať či Persona.

Edisonline ponúka špičku francúzskej kinematografie

Na streamovacej platforme objavíte i to najlepšie z francúzskej kinematografie. Pôvabná Juliette Binoche vás očarí vo filmoch Kto si myslíš, že som alebo Sils Maria. S elektrizujúcim Vincentom Casselom nájdete film Gauguin či kultovku Nenávisť.

Provokatívne a silné emocionálne zážitky, ktoré nemusíte zvládnuť

Edisonline sa nevyhýba ani provokatívnym filmom. Z víťaza Zlatého medveďa z Berlinale 2017 O tele a duši počas pražskej premiéry odpadli zo silného emočného zážitku dvaja diváci.

Ak si trúfate, môžete si pozrieť i víťaza Zlatej palmy z Cannes 2021 Titán, ktorý bol označený ako " jeden z najdivokejších filmov" alebo ukrajinský film Kmeň o brutálnych pravidlách internátnej školy pre hluchonemých. Edisonline je domovom aj pre LGBTI+ filmy. V kategórii Queer objavíte filmy ako Život Adéle s famóznou Adèle Exarchopoulos a Léou Seydoux alebo Utiecť, animovaný dokument s nomináciami na Oscara.

Všetky filmy môžete sledovať na zariadeniach vo Full HD, v prehliadači alebo v aplikáciách Apple, Android a Samsung Smart TV. Jedinečnú platformu Edisonline spravuje mediálna spoločnosť Film Europe. Black Friday 40% zľavu na ročné predplatné Edisonline nájdete od 25.11. do 28.11. tu ➤ https://bit.ly/3ArzveP

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Nová kampaň Shell sa nesie v duchu retra. Pre zákazníkov je pripravená séria šiestich keramických hrnčekov s jeho dobovými logami.

8m

Jedny to milujú, druhé nenávidia. Vianočné pečenie môže byť náročná úloha, zvlášť ak je rodina mnohopočetná a členovia maškrtní.

INZERCIA 1 h

V projekte Kesselbauer v centre Bratislavy plánujú obnoviť tradičnú pekáreň