Sobota, 26. november, 2022 | Meniny má Kornel

Giving Friday v dm dáva zelenú dobrej energii

Počas piatkového „Black Friday“ podporíte svojím nákupom v dm inštaláciu fotovoltických panelov v školských zariadeniach.

(Zdroj: dm)

Giving Friday v dm dáva zelenú dobrej energii.

Už piaty rok mení dm "Black Friday" na "Giving Friday", keď sa nákupom počas piatka, ktorý tento rok padol na piatok 25. novembra, opäť spája s podporou zmysluplného projektu Školy na zelenú. Vďaka iniciatíve dm {spoločne} tak venuje 5 percent z celkového denného obratu v rámci e-shopu mojadm.sk a všetkých predajní dm na inštaláciu fotovoltických panelov v školských zariadeniach, vďaka ktorým budú môcť školy fungovať udržateľnejšie. Vyzbieraná suma bude zverejnená v pondelok 28. novembra na sociálnych sieťach dm. Školy a školské zariadenia sa tak budú môcť od januára 2023 uchádzať prostredníctvom Nadačného fondu dm vedenom v Nadácii Pontis o grant.

"Vzdelávanie a životné prostredie je v dm veľkou témou. Už dlhé roky sa v rámci dobrovoľníckych aktivít a konkrétnych projektov zameriavame na podporu týchto oblastí a v ideálnom prípade obe témy prepájame. Šetrenie energií a vyhľadávanie nových možností, ktoré myslia nielen na našu planétu, ale aj peňaženku, je v tomto období viac než aktuálne. Preto sme sa rozhodli tejto oblasti venovať aj počas tohtoročného Giving Friday a podporiť projekt inovatívneho využívania energetických zdrojov v školských zariadeniach," vysvetľuje Janka Poláčková, prokuristka spoločnosti dm drogerie markt.

dm {SPOLOČNE}

Vo svojej najväčšej iniciatíve pod názvom dm {spoločne} pokračuje spoločnosť dm drogerie markt už ôsmy rok. Prostredníctvom nej spolupracovníci a zákazníci dm spoločne podporujú výnimočné projekty a aktivity, čím šíria nielen myšlienky dobrovoľníctva, ale zároveň pomáhajú zvyšovať aj záujem o filantropické aktivity a dobrovoľnícku prácu na Slovensku.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Tesco pred Vianocami rozširuje počet svojich predajní.

25. nov
FoodCycler zmení podstatnú časť kuchynského odpadu na hŕstku sterilného substrátu.

So zvyškami kuchynského odpadu sú problémy v domácnostiach, aj na úrovni samospráv. Riešením je domáci kompostér FoodCycler.

25. nov

Tesco pred Vianocami rozširuje počet svojich predajní.

INZERCIA 25. nov
SkryťZatvoriť reklamu