Utorok, 31. január, 2023 | Meniny má Emil

Prejdite na zelený benzín, pomoc životnému prostrediu sa ráta!

Spoločnosť LPP gmbh, s. r. o. vznikla už v roku 2019. Pôvodný zámerom boli zámočnícke, zváračské a potrubárske práce.

Firma zožala úspech aj v zahraničí, najmä na Nemeckom trhu. Disponuje všetkými dôležitými certifikátmi a povoleniami. Začala sa zaoberať distribúciu a predajom zeleného-eko benzínu na Slovensku. Zelený benzín je jednoducho špeciálne palivo s presvedčivými výhodami. Trikrát lepší a zdravší, šetrí životné prostredie, zdravie a zariadenia. Má jednoznačne profesionálnu kvalita a absolútne férové ceny.

Tento kvalitný Nemecky produkt sa predáva a používa už vyše desať rokov v Nemecku, Baltische Staaten - Estónsku, Lotišsku, Litve, ďalej v BeNeLuxe - Belgicku, Holandsku, Luxembursku, Taliansku a Rakúsku.

Ide o zelený benzín HERCUTEC 4Takt,2Takt ktorý firma priniesla ešte v roku 2021 na Slovenský trh.

Zameriava sa predovšetkým na zmiernenie ekologického dopadu na našu krajinu. Je výrazne šetrný k dvojtaktným a štvortaktným strojom, medzi ktoré patria napríklad kosačky, krovinorezy, motorové píly, traktorové kosačky, motokáry a mnohé iné.

Ďalším dôležitým faktom je to, že používaním zeleného benzínu chránite viac vaše zdravie a životné prostredie. Každá pomoc životnému prostrediu a strojom sa totiž počíta.

Viac informácií sa dočítate na webe www.zelenybenzin.sk

Ekologické zloženie

Špeciálne palivá HERCUTEC sú vďaka svojmu špeciálnemu zloženiu takmer bez obsahu olova, benzolu a síry alebo iných aróm poškodzujúcich zdravie a životné prostredie. Tým je umožnené čisté spaľovanie, zabraňuje sa usadeninám v motore a zvyšuje sa životnosť Vašich zariadení. Spojte najvyššiu kvalitu s optimálnou únosnosťou pre životné prostredie. Použitie ekologických produktov je nielen rozumné pre človeka a životné prostredie, presvedčí aj prakticky a ekonomicky. Na základe certifikátu HERCUTEC špeciálne palivá možno skladovať v sudoch až päť rokov a v kanistroch tri roky, so zárukou zachovania vysokej kvality.

HERCUTEC 2T bol vyvinutý špeciálne pre použitie v 2-taktných motoroch. Tento zelený benzín typu je pripravený na použitie s plne syntetickým a biologicky rozložiteľným vysoko výkonným motorovým olejom v pomere 1:50. Aj po dlhšom prestoji zariadení štartuje motor bez problémov. Významným činiteľom a cenným prínosom jeho používania vo Vašich zariadeniach je dekarbonizácia spaľovacieho systému.

HERCUTEC 4T vyhovuje svojou špeciálnou formulou najvyšším nárokom a zabezpečuje spoľahlivú a ekologickú prevádzku vašich strojov. Vďaka svojmu spaľovaniu bez zápachu a dymu sa hodí veľmi dobre pre kryté motorové haly.

Bez obsahu rozpúšťadiel

Bežný benzín obsahuje z viac ako 35 percent silné rozpúšťadlá, ktoré poškodzujú gumené tesnenia a zanechávajú zvyšky poškodzujúce životné prostredie. Naše špeciálne palivá sú bez obsahu etanolu a rozpúšťadiel.

HERCUTEC 2T je pripravený na použitie v zmesi s plne syntetickým a biologicky rozložiteľným vysoko výkonným olejom. Benzín je výrobcom namiešaný v pomere 1:50. Už nemusíte kupovať zvlášť olej a premýšľať nad tým, aký olej, akým spôsobom, akým pomerom ho pridávať do benzínu.

Viac o zelenom benzíne sa dočítate po kliknutí:

Zelený benzín

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Spoločnosť TJ-Legal má bohaté skúsenosti so žiadosťami o získanie a vrátenie prídavkov na dieťa v Nemecku (tzv. Kindergeld).

INZERCIA 14 h

Napriek tomu, že na Slovensku máme kvalitnú vodu z vodovodu, mnohí si kupujú tú balenú. Spočítajte si, koľko za ňu zaplatíte!

30. jan

Chcete schudnúť, no to počítanie kalórií je oveľa ťažšie, než cvičenie? Tak sa netrápte a nechajte to na inteligentnú váhu Sencor!

30. jan
SkryťZatvoriť reklamu