Nedeľa, 29. január, 2023 | Meniny má Gašpar

Ikonický projekt Metropolis vyhral CIJ Awards

Prestížne ocenenia CIJ Awards sú pre tento rok rozdané a cenu Best Residential Upcoming Development vyhral projekt Metropolis.

Metropolis je aktuálne vo výstavbe v bratislavskom downtowne. Projekt prinesie do lokality vysoký štandard a najmodernejšie technologické riešenia.

18. ročník ocenení CIJ Awards priniesol dôvod na radosť spoločnosti Mint Investments, ktorá stojí za projektom Metropolis. Ten si odniesol cenu v kategórii Best Residential Upcoming Development za rok 2022.

„Ocenenie vnímame ako záväzok dokončiť Metropolis tak, aby si budúci majitelia bytov a obchodných priestorov mohli čo najskôr plne užívať bratislavský downtown, rovnako tak aj vysoký technologický štandard projektu. Veľká vďaka patrí všetkým našim partnerom, najmä však našej financujúcej banke Tatrabanka, generálnemu dodávateľovi Takenaka, projektovému manažérovi Grinity a exkluzívnemu predajcovi Herrys,“ ďakuje Katarína Lindbergh, spoluzakladateľka Mint Investments.

Ikonické M projektu Metropolis z dielne pražského developera Mint Investments sa už začína črtať na panoráme bratislavského downtownu. Dve samostatné veže už dosiahli 7. nadzemné podlažie z celkových 18-tich a stavebné práce pokračujú. Metropolis prinesie inovatívne technologické riešenia, ktoré budúcim rezidentom ušetria nemalé peniaze na energických úsporách. Okrem toho je Metropolis jedným z mála projektov v Bratislave, kde sa developer rozhodol nezahrnúť do kúpnych zmlúv inflačnú doložku.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Prečo je pre telo prínosom?

27. jan

Cambridge International School: Preparing your child for today's rapidly changing world.

27. jan

Faculty of Management, Comenius University Bratislava, offers a program Management accredited in the English language.

SkryťZatvoriť reklamu