Nedeľa, 5. február, 2023 | Meniny má Agáta

Predaj osobných automobilov Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s.

Obchodná verejná súťaž.

Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s., Panónska cesta 2, 851 04 Bratislava – mestská časť Petržalka ako vyhlasovateľ vyhlasuje podľa § 281 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov OBCHODNÚ VEREJNÚ SÚŤAŽ s názvom "Predaj osobných automobilov", ktorých je výlučným vlastníkom. Predmetom predaja je súbor motorových vozidiel v počte 52 kusov.

Podmienky OBCHODNEJ VEREJNEJ SÚŤAŽE sú zverejnené v nasledujúcom odkaze: https://josephine.proebiz.com/sk/tender/35306/summary
Lehota na predkladanie návrhov je do 15.12.2022 do 9:00 hod.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Čítanie o priesadách, triezvom včelárení, medovine a tajomnej mandragore.

INZERCIA 3. feb

Chcete si zasúťažiť, zabaviť sa a vyhrať tisícky eur na základe vašich vedomostí? Príďte na kasting do Košíc v sobotu 4. februára!

3. feb

Finančná skupina PARTNERS sa stala Najzamestnávateľom roka 2022 v kategórii Bankovníctvo, poisťovníctvo a audítorstvo.

3. feb
SkryťZatvoriť reklamu