Utorok, 31. január, 2023 | Meniny má Emil

Predaj osobných automobilov Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s.

Obchodná verejná súťaž.

Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s., Panónska cesta 2, 851 04 Bratislava – mestská časť Petržalka ako vyhlasovateľ vyhlasuje podľa § 281 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov OBCHODNÚ VEREJNÚ SÚŤAŽ s názvom "Predaj osobných automobilov", ktorých je výlučným vlastníkom. Predmetom predaja je súbor motorových vozidiel v počte 52 kusov.

Podmienky OBCHODNEJ VEREJNEJ SÚŤAŽE sú zverejnené v nasledujúcom odkaze: https://josephine.proebiz.com/sk/tender/35306/summary
Lehota na predkladanie návrhov je do 15.12.2022 do 9:00 hod.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Spoločnosť TJ-Legal má bohaté skúsenosti so žiadosťami o získanie a vrátenie prídavkov na dieťa v Nemecku (tzv. Kindergeld).

INZERCIA 12 h

Napriek tomu, že na Slovensku máme kvalitnú vodu z vodovodu, mnohí si kupujú tú balenú. Spočítajte si, koľko za ňu zaplatíte!

30. jan

Chcete schudnúť, no to počítanie kalórií je oveľa ťažšie, než cvičenie? Tak sa netrápte a nechajte to na inteligentnú váhu Sencor!

30. jan
SkryťZatvoriť reklamu