Štvrtok, 9. február, 2023 | Meniny má Zdenko

Predaj osobných automobilov Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s.

Obchodná verejná súťaž.

Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s., Panónska cesta 2, 851 04 Bratislava – mestská časť Petržalka ako vyhlasovateľ vyhlasuje podľa § 281 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov OBCHODNÚ VEREJNÚ SÚŤAŽ s názvom "Predaj osobných automobilov", ktorých je výlučným vlastníkom. Predmetom predaja je súbor motorových vozidiel v počte 52 kusov.

Podmienky OBCHODNEJ VEREJNEJ SÚŤAŽE sú zverejnené v nasledujúcom odkaze: https://josephine.proebiz.com/sk/tender/35306/summary
Lehota na predkladanie návrhov je do 15.12.2022 do 9:00 hod.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Predplaťte si známy mesačník a získajte zdarma novú knihu slávneho šéfkuchára.

INZERCIA 4 h

Študuj na univerzite, s ktorou zaručene UsPeJeŠ doma i v zahraničí. Čaká ťa kvalitné vzdelanie, sebarealizácia a veľa zábavy.

INZERCIA 4 h

EkF TUKE kladie dôraz na kvalitu vzdelávania, priateľské prostredie, širokú ponuku zahraničných mobilít a výučbu cudzích jazykov.

SkryťZatvoriť reklamu