Utorok, 7. február, 2023 | Meniny má Vanda

Predaj osobných automobilov Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s.

Obchodná verejná súťaž.

Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s., Panónska cesta 2, 851 04 Bratislava – mestská časť Petržalka ako vyhlasovateľ vyhlasuje podľa § 281 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov OBCHODNÚ VEREJNÚ SÚŤAŽ s názvom "Predaj osobných automobilov", ktorých je výlučným vlastníkom. Predmetom predaja je súbor motorových vozidiel v počte 52 kusov.

Podmienky OBCHODNEJ VEREJNEJ SÚŤAŽE sú zverejnené v nasledujúcom odkaze: https://josephine.proebiz.com/sk/tender/35306/summary
Lehota na predkladanie návrhov je do 15.12.2022 do 9:00 hod.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Služba Online ochrana od Orangeu zablokovala viac ako 750-tisíc nebezpečných stránok. Jeho zákazníci môžu byť bez nástrah online.

5 h

Lekári očakávali, že koncom zimy, teda začiatkom februára, môže nastať druhý

INZERCIA 19 h

Inteligentné technológie šetria nielen životné prostredie, ale aj peniaze. Okrem toho zvyšujú komfort a bezpečnosť bývania.

INZERCIA 19 h
SkryťZatvoriť reklamu