Deti cestujú do exotiky zadarmo

Dospelí so zľavou 50%. Akcia najväčšej cestovnej kancelárie trvá len 3 dni.

Predaj dovoleniek v exotike s 50% VIANOČNÝMI ZĽAVAMI sa začal dnes a trvá len 3 dni. Akciové miesta na každom termíne sú limitované. Radíme vám neváhať ani chvíľu. S vianočnými zľavami až 50% na 1888 termínov ciest odletíte v roku 2023 na dovolenku vašich snov s celou rodinou za najvýhodnejšiu cenu.

ZÁŽITOK POD STROMČEK PRE CELÚ RODINU

Potešte celú rodinu a darujte pod stromček zážitok s BUBO. Teraz sa to oplatí. Deti do 12 rokov cestujú zadarmo. Splňte si cestovateľské sny, zoberte deti na dovolenku zadarmo alebo sa vyberte dvaja do exotiky za cenu jedného.

DETI DO 12 ROKOV CESTUJÚ ZADARMO

Pamätáte si, ako vyzeral bežný deň počas vášho detstva? Pravdepodobne nie, ale stavíme sa, že si živo pamätáte na rodinný výlet, ktorý vám vyrazil dych. Ak chcete, aby mali vaše deti podobné intenzívne zážitky z ciest s rodinou, vezmite ich na nezabudnuteľnú rodinnú dovolenku.

Vychovajte z malých lovcov zážitkov veľkých, scestovaných ľudí s rozhľadom a vzácnymi skúsenosťami. Rozprávkové Dánsko či dokonca cestu na exotické Vanilkové ostrovy si užijú už štvorročné deti. Thajsko, Srí Lanku či perfektné africké safari plné zvieratiek a krásnej prírody odporúčame pre deti staršie ako 6 rokov. Cesta do exotiky pre celú rodinu ešte nikdy nebola takáto výhodná.

3 HORÚCE TIPY:

1. Thajsko, Malajzia, Singapur so zľavou 50%

Náš najväčší hit už tri desaťročia. Na najobľúbenejšom zájazde BUBO klientov sa vyberieme najprv do večne živého Bangkoku ku Kráľovskému palácu či do najživšej ulice Khao San. Pokračujeme od plávajúcich trhov až na opustené ostrovy s najkrajšími plážami Thajska do slávneho Krabi. Prechod Malajziou a finále v Singapure.

2. To najlepšie z Afriky so zľavou 50%

Maľované Kapské mesto, najmohutnejšie vodopády Afriky a najlepšie safari v Chobe. Lanovka na Stolovú horu, ochutnávka najlepších vín, rozkošné tučniaky, divoké scenérie na Myse dobrej nádeje, safari v krajine slonov v terénnych autách, najkrajšie vodopády na svete. 3 x naj(lepšie) z Afriky zažijete na jednej intenzívnej ceste juhom kontinentu.

3. Národné parky USA so zľavou 50%

Grand Canyon a Monument Valley. Antelope a Bryce. Zion a Yosemity. K tomu filmové hviezdy Los Angeles a slávne San Francisco. Utah, Nevada, Arizona a božská Kalifornia. Divoký západ a moderné mestá, o ktorých každý deň počúvame v správach. Cesta nádhernou krajinou s vôňou románov Kerouaca. Prečo práve v tomto dosť tvrdom regióne robí naša civilizácia obrovské pokroky?

Darček môžete vrátiť

Obávate sa, že vyberiete pláž, keď vaša partnerka chce chodiť po múzeách, mesto, keď váš partner chce ísť do hôr? Že vaši blízki nebudú spokojní? Nebojte sa. Ozvite sa nám do 6. januára a zájazd nám môžete bezplatne vrátiť. Celú sumu môžete využiť ako kredit na ďalšie cesty. Vianoce v exotike ešte nikdy neboli také výhodné.

Nový projekt BUBO a TA3

V spolupráci s TA3 sme pripravili projekt, ktorý približuje svet očami najscestovanejšieho Slováka MUDr. Ľuboša Fellnera, zakladateľa BUBO. V priemiére vždy v pondelok o 18:15, v stredu o 15:30 a v nedeľu o 19:30 vám priblíži svoje TOP na obrazovke TA3.

Načítavam video...

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 101
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 10 263
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 773
  4. Každý piaty zomrie 8 621
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 779
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 722
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 507
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 3 067
SkryťVypnúť reklamu

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.

INZERCIA 6 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.

INZERCIA 6 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.

SkryťZatvoriť reklamu