Pondelok, 6. február, 2023 | Meniny má Dorota

Developer projektu Metropolis sa stal Lídrom roka 2022

Úspešný rok českej skupiny Mint Investments zavŕšil 4-násobný triumf počas odovzdávania ocenení Czech Republic CIJ Awards.

Z galavečera, ktorý sa konal 1. decembra v Marriott hoteli v Prahe, si spoločnosť odniesla ocenenia v 4 kategóriách - Líder roka, Najlepší Asset manažér, Najlepšia transakcia roka a Najlepší pripravovaný rezidenčný development. Líderskou osobnosťou medzi českými developermi za rok 2022 sa stal Sebastien Dejanovski, jeden zo spoluzakladateľov Mint Investments.

V poradí už 22. ročník ocenení CIJ Awards bol pre Mint Investments mimoriadne úspešný. Spoločnosť, ktorá stavia v bratislavskom downtowne rezidenčný projekt Metropolis, vedie charizmatický Sebastien Dejanovski, ktorý na tohtoročnom odovzdávaní získal ocenenie „Leadership of the year“. Potvrdzuje jeho excelentné líderské schopnosti, vďaka ktorým si Mint získal a upevnil svoju pozíciu medzi top developerskými spoločnosťami, pôsobiacimi nielen v Českej republike.

„Sme hrdí na všetky prestížne ocenenia, považujeme to za fantastický úspech, ktorý sa nám podaril vďaka vysokému pracovnému nasadeniu a dlhodobej vytrvalosti celého tímu. Za všetky ocenenia vďačíme našim kolegom a klientom, ktorí nám preukazujú trvalú dôveru a lojalitu. Nesmierne si to vážime. Rovnako mám radosť z ocenenia Leadership of the year, ktoré je pre mňa výnimočné. Ďakujem za podporu mojim partnerom a všetkým kolegom v Minte.“ hovorí Sebastien Dejanovski, partner Mint Investments.

Ocenený líder dodal, že tento úspech je pre spoločnosť povzbudením a zaväzuje ju k ďalšej intenzívnej práci v oblastiach asset a property manažmentu, developmentu komerčných a rezidenčných nehnuteľností, v súlade s princípmi trvalej udržateľnosti, aby dlhodobo prinášali prospech klientom, partnerom, rovnako aj zamestnancom Mintu.

Czech Republic CIJ Awards sú najdlhšie trvajúcou udalosťou udeľovania cien v oblasti komerčných nehnuteľností v Českej republike. Ocenenie sa udeľuje každoročne za výsledky, ktoré spoločnosť dosiahla za posledných 12 mesiacov.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Brezno, 30. január 2023 – Nadácia COOP Jednota darovala nemocnici v Brezne lekárske prístroje v hodnote 6 023 eur.

INZERCIA 8 h

Nové číslo magazínu INDEX aj so seriálom o našich magnátoch je už v predaji

INZERCIA 8 h

University of New York in Prague s potešením oznamuje rozšírenie koncentrácii pre študentov v programe Business Administration.

SkryťZatvoriť reklamu