Piatok, 27. január, 2023 | Meniny má Bohuš

Vianočný darček na celý život. Darujte návod k vlastnému telu

DNA ERA predstavuje nový DNA test zameraný na 15 genetických predispozícií, ktoré by mal poznať každý.

Predispozícia na laktózovú intoleranciu, hladinu vitamínu D, rozvoj obezity, cukrovku II. typu, ischemickú chorobu srdca a ďalšie informácie, ktoré sú dôležité pre správne nastavenie prevencie a starostlivosti o vlastné zdravie. DNA Entry test je vstupnou bránou do sveta analýzy DNA a prvým krokom na ceste k objavovaniu svojho tela z pohľadu génov. Vďaka svojmu obsahu, atraktívnej cene a možnosti postupného rozšírenia o ďalšie predispozície môže byť výborným darčekom pod vianočný stromček.

Tieto informácie by mal mať každý

K pôvodnej ponuke DNA testov od spoločnosti DNA ERA pribudol nový test zameraný na 15 genetických predispozícií, ochorenia a riziká, s ktorými sa stretáva veľká časť obyvateľov Slovenska. DNA Entry test obsahuje vybrané analýzy z celej palety predispozícií, ktoré dnes testy od DNA ERA dokážu analyzovať. "Rozhodli sme sa vytvoriť DNA test, vďaka ktorému môžu zákazníci nahliadnuť do našich služieb zo sveta DNA. Poznanie vlastných génov je výborným odrazovým mostíkom pre zlepšenie prevencie, nastavenie zdravšieho životného štýlu a spoznanie svojho tela. Zákazníci tak môžu službu vyskúšať, dozvedieť sa mnoho zaujímavých informácií o svojom tele a neskôr sa kedykoľvek rozhodnúť pre zakúpenie ďalších predispozícií, priamo vo svojich výsledkoch. Nie je pritom potrebné opakovať odber vzorky slín a rovnako netreba ani čakať na analýzu.", hovorí CEO a spoluzakladateľka spoločnosti Michaela Šišková.

Všetko z pohodlia domova

DNA Entry test funguje na princípe odberu vzorky slín z ústnej dutiny, rovnako ako všetky testy od DNA ERA . Po výbere testu na webe spoločnosti je zákazníkovi doručená odberová sada. Keďže registrácia skúmavky prebieha až na strane zákazníka, odberovú sadu je možné zakúpiť a darovať ako darček. Po odoslaní vzorky slín späť prostredníctvom predplatenej kuriérskej služby prebehne laboratórna analýza a následná interpretácia surových dát pomocou softvéru, ktorý vyhodnotí vzorku do zákaznícky prívetivej podoby. Zákazník získa výsledky svojej analýzy DNA do 5 týždňov. Okrem výsledkov, ktoré obsahujú informácie o tej ktorej predispozícií a výskyte v populácií sú hlavným obsahom analýzy aj odporúčania na primárne kroky prevencie a samozrejme zdroje na vedecký obsah, z ktorých boli analýzy zostavené. Výsledky sú písané ľudským a zrozumiteľným jazykom, ktorému rozumie aj laik.

Začnite hneď, zvyšok môžete získať neskôr

Vďaka možnosti rozšíriť si výsledky o ďalšie predispozície je DNA Entry test výborný spôsob ako začať spoznávať svoje telo, jeho potreby a hlavne kam nasmerovať svoju pozornosť v oblasti prevencie. „Úlohou DNA Entry testu je zbúrať bariéry spojené s nepoznaným. Je prirodzené, že ľudia sa boja toho, čomu nerozumejú, toho čo nepoznajú. Hoci sa povedomie o využití poznania DNA medzi ľuďmi zlepšuje, stále máme veľkú časť cesty pred sebou. Náš najpredávanejší DNA Complex test si našiel svojich zákazníkov a som rada, že ich počet nám neustále narastá. Teraz je tu možnosť pre tých, ktorí váhajú, majú obavy alebo si nie sú istí, či je táto služba pre nich. DNA Entry test je tiež výborný tip na darček k sviatku alebo pod vianočný stromček. Darovať môžete poznanie spojené so zdravím. Zdravie bolo a vždy bude to najcennejšie, čo máme.“, dodáva Šišková.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

V Afrike sa netrápia tým, čo my, a preto sú viac pohode, hovorí sprievodca.

INZERCIA 3 h

Pozreli sme sa na to bližšie.

INZERCIA 13 h

Najväčšia domáca maloobchodná sieť COOP Jednota pokračuje v podpore rozvoja slovenských miest a obcí.

14 h
SkryťZatvoriť reklamu