McDonald's opäť medzi lídrami v ankete Najzamestnávateľ roka

Spoločnosť ponúka zamestnancom viacero príležitostí a možností kariérneho rastu

Spoločnosť McDonald’s aj za minulý rok obhájila svoju líderskú pozíciu ako atraktívny zamestnávateľ v gastro segmente. Po troch predošlých prvenstvách a druhej priečke minulý rok získala obľúbená sieť reštaurácií aj tento rok 2. miesto v celonárodnej ankete portálu Profesia Najzamestnávateľ roka 2022. V kategórii Cestovný ruch, gastro a hotelierstvo bolo tentokrát nominovaných 18 firiem. A hoci sa situácia na trhu práce v posledných rokoch výrazne menila, spoločnosť McDonald’s rástla a naďalej ostáva stabilným zamestnávateľom s osobitým prístupom k zamestnancom, zákazníkom, obchodným i licenčným partnerom.

„Máme veľkú radosť z toho, že nás verejnosť a uchádzači o zamestnanie dlhoročne vnímajú ako jedného z najatraktívnejších zamestnávateľov. Je to pre nás veľká pocta a zároveň silný záväzok voči našim zamestnancom, zákazníkom a všetkým partnerom. Chceme pokračovať v napĺňaní našich firemných hodnôt, aby v našich reštauráciách i kanceláriách panovala pohodová atmosféra. Veríme, že sa to následne odzrkadľuje na kvalite našich produktov a služieb a napokon v spokojnosti našich zákazníkov,“približuje Adriana Boháčová, People manažérka pre McDonald’s na Slovensku.

McDonald's ako najväčší prevádzkovateľ reštaurácií na Slovensku a trojnásobný víťaz ankety o najatraktívnejšieho zamestnávateľa (2018, 2019, 2020) v gastre zamestnáva dnes naprieč celým Slovenskom už takmer 3 100 ľudí. Počet zamestnancov z roka na rok narastá, a to aj vďaka expanzii a novým reštauráciám, ktoré stále vo väčšom počte prevádzkujú licenční partneri. Spoločnosť ponúka uchádzačom o prácu a zamestnancom viacero príležitostí a možností kariérneho rastu. Vďaka rôznym formám dlhodobých či krátkodobých pracovných pomerov a flexibilite nachádzajú svoje uplatnenie v spoločnosti McDonald’s mladí študenti, mamičky či oteckovia na rodičovskej dovolenke, zdravotne znevýhodnené osoby či seniori.

Filozofiou firmy je podpora rovnosti a inklúzie, čo v praxi znamená, že pracovné podmienky majú všetci zamestnanci rovnaké bez ohľadu na vek, pohlavie, rasu, sexuálnu orientáciu či vierovyznanie. Priateľskú atmosféru znásobuje aj fakt, že všetci zamestnanci si od prvého dňa tykajú a navzájom pomáhajú. V McDonald's je aktuálne z celkového počtu zamestnancov 63 % žien, ktoré sú za svoju prácu v každej pozícii rovnako odmeňované ako muži.

Benefity Najzamestnávateľa

• Mnohých zamestnancov aj uchádzačov o zamestnanie pozitívne prekvapí výška mzdy, ktorá je nastavená nad úroveň konkurencie.

• Zamestnanci dostávajú od spoločnosti McDonald’s online benefit kartu, ktorá obsahuje výrazné zľavy na produkty reštaurácie či partnerských firiem. Zamestnávateľ zároveň prispieva na stravu každého zamestnanca.

• Spoločnosť McDonald’s si výrazne váži nasadenie svojich zamestnancov a poskytuje individuálne bonusy za pracovný výkon. Nechýbajú ani odmeny za hospodárske výsledky, pracovné a životné jubileá, rôzne balíčky či iné malé i väčšie darčeky.

• Flexibilita pre McDonald’s nie je len slovo. McDonald's ponúka rôzne typy úväzkov. Umožňuje flexibilne plánovať zmeny tak, aby boli všetci zamestnanci spokojní. Zmeny je možné naplánovať priamo v reštaurácii alebo na diaľku cez web.

• Spoločnosť McDonald's ponúka svojim zamestnancom aj nadštandardnú zdravotnú starostlivosť a v rámci spolupráce s Ligou za duševné zdravie aj poradenstvo v oblasti psychickej pohody a mentálneho zdravia.

Každá reštaurácia McDonald’s ponúka aj rôzne benefity naviac, ktoré sa môžu líšiť podľa lokality či pracovnej pozície. Všetky sú predstavené priamo na osobnom pohovore.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 107
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 10 123
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 773
  4. Každý piaty zomrie 8 640
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 780
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 722
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 507
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 3 056
SkryťVypnúť reklamu

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.

INZERCIA 6 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.

INZERCIA 6 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.

SkryťZatvoriť reklamu