O2 predstavilo novú generáciu O2 Paušálov

Prelomová funkcioa Cashback a Netflix v cene paušálu.

(Zdroj: O2)

Spoločnosť O2 predstavila tri nové unikátne O2 Paušály, ktoré zákazníkom prinášajú viac dát, exkluzívny digitálny obsah, či dodatočné zľavy vďaka možnosti výkupu telefónov. Od 31. januára 2023 tak zákazníci nájdu v ponuke Bezstarostný, Pohodový a Základný O2 Paušál. Nové portfólio bolo vytvorené v spolupráci so zákazníkmi, ktorí najviac ovplyvnili podobu novej generácie paušálov. Vôbec po prvýkrát bude v rámci telekomunikačných služieb na Slovensku poskytnutá zákazníkom služba Cashback, ktorá vracia peniaze za neminuté dáta. O2 zároveň obohatilo ponuku o jednu z najobľúbenejších streamovacích služieb Netflix. Zákazníci ho budú môcť získať v cene paušálu.

"Z nových O2 Paušálov si zákazník veľmi jednoducho vyberie a už v základnej ponuke obsahujú tie najžiadanejšie funkcionality. Zákazník si ich môže obohatiť o ďalšie služby a tak si sám jednoducho vyskladať ideálny paušál pre seba. Už samotný názov mu napovie, akým by mal preňho O2 Paušál byť - Bezstarostný, Pohodový alebo Základný," uviedol Milan Morávek, komerčný riaditeľ O2.

Nové portfólio paušálov je výsledkom dôkladnej analýzy telekomunikačných trendov na Slovensku a vo svete, bolo pripravené spolu so zákazníkmi a pre zákazníkov.

Bezstarostný O2 Paušál za 39 € mesačne je určený pre zákazníkov, ktorí chcú mať výnimočný paušál. Program im prináša neobmedzené dáta, volania, správy a tiež predplatné obľúbených služieb v cene paušálu. Súčasťou Bezstarostného O2 Paušálu je aj jedinečná funkcia Cashback, ktorá zákazníkovi automaticky vráti 5 € vo faktúre, ak neminie viac ako 15 GB dát za mesiac. Súčasťou paušálu je aj zľava na zariadenia vo výške 168 €.

Pohodový O2 Paušál za 29 € mesačne spĺňa nároky väčšiny zákazníkov, ponúka bohatých 10 GB dát na čokoľvek, neobmedzené volania a správy a predplatné obľúbených služieb v cene paušálu. Súčasťou paušálu je aj zľava na zariadenie vo výške 96 €.

Základný O2 Paušál za 19 € obsahuje štedrých 5 GB dát, 100 minút volaní, neobmedzené správy a rovnako aj možnosť získať predplatné na obľúbené služby za zvýhodnené ceny. Zákazníci tiež môžu využiť zľavu na zariadenie vo výške 48 €.

Netflix

O2 k novým O2 Paušálom pridáva jednu z najobľúbenejších streamovacích služieb na svete, Netflix. Je to po prvýkrát, čo sa Netflix stane súčasťou mobilného paušálu na Slovensku a to vďaka strategickému partnerstvu s O2. Zákazníci Bezstarostného a Pohodového O2 Paušálu si tak môžu Netflix aktivovať a využívať v cene paušálu.

Okrem Netflixu môžu zákazníci získať aj predplatné ďalších obľúbených služieb, tak ako aj doteraz. Svoje predplatené služby si zákazník spravuje v prehľadnej O2 aplikácii.

Výkup telefónov

Zákazník môže v O2 získať poukážku na nákup nového zariadenia výmenou za výkup jedného alebo aj viacerých zariadení. Poukážka za vykúpené zariadenie má platnosť 6 mesiacov a zákazník ju môže využiť na kúpu nového zariadenia či príslušenstva, alebo ju môže niekomu darovať. Poukážku je možné využiť pri nákupe na splátky aj za hotovosť. Zákazník môže kombináciou poukážky z výkupu a využitia zľavy na zariadenie získať telefón za mimoriadne dostupné ceny.

Plus k paušálu

Nový O2 Paušál so svojou skladbou dokáže uspokojiť drvivú väčšinu zákazníkov. Pre tých, ktorí hľadajú ešte niečo špeciálne, je určený koncept PLUS. Zákazníci si k paušálu môžu pridať niektorú z piatich služieb: Maximálna rýchlosť, Turborýchlosť, Dáta nerátam, Datahit alebo Neobmedzené volania.

Informácie o nových O2 Paušáloch nájdete na https://www.o2.sk/ponuka/mobilne-sluzby/novy-o2-pausal.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. dm podporila sumou 6 475 eur realizáciu projektu Základnej školy
  2. Na zdraví záleží
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  6. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  7. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  8. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 163
  2. Každý piaty zomrie 8 940
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 777
  4. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 7 603
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 801
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 733
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 509
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 2 835
SkryťVypnúť reklamu

dm podporila sumou 6 475 eur realizáciu projektu Základnej školy na ulici Eliáša Lániho v Bytči „EDUVITAL strecha“.

15m

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.

INZERCIA 10 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.

INZERCIA 10 h
SkryťZatvoriť reklamu