O2 predstavilo novú generáciu O2 Paušálov

Prelomová funkcioa Cashback a Netflix v cene paušálu.

(Zdroj: O2)

Spoločnosť O2 predstavila tri nové unikátne O2 Paušály, ktoré zákazníkom prinášajú viac dát, exkluzívny digitálny obsah, či dodatočné zľavy vďaka možnosti výkupu telefónov. Od 31. januára 2023 tak zákazníci nájdu v ponuke Bezstarostný, Pohodový a Základný O2 Paušál. Nové portfólio bolo vytvorené v spolupráci so zákazníkmi, ktorí najviac ovplyvnili podobu novej generácie paušálov. Vôbec po prvýkrát bude v rámci telekomunikačných služieb na Slovensku poskytnutá zákazníkom služba Cashback, ktorá vracia peniaze za neminuté dáta. O2 zároveň obohatilo ponuku o jednu z najobľúbenejších streamovacích služieb Netflix. Zákazníci ho budú môcť získať v cene paušálu.

"Z nových O2 Paušálov si zákazník veľmi jednoducho vyberie a už v základnej ponuke obsahujú tie najžiadanejšie funkcionality. Zákazník si ich môže obohatiť o ďalšie služby a tak si sám jednoducho vyskladať ideálny paušál pre seba. Už samotný názov mu napovie, akým by mal preňho O2 Paušál byť - Bezstarostný, Pohodový alebo Základný," uviedol Milan Morávek, komerčný riaditeľ O2.

Nové portfólio paušálov je výsledkom dôkladnej analýzy telekomunikačných trendov na Slovensku a vo svete, bolo pripravené spolu so zákazníkmi a pre zákazníkov.

Bezstarostný O2 Paušál za 39 € mesačne je určený pre zákazníkov, ktorí chcú mať výnimočný paušál. Program im prináša neobmedzené dáta, volania, správy a tiež predplatné obľúbených služieb v cene paušálu. Súčasťou Bezstarostného O2 Paušálu je aj jedinečná funkcia Cashback, ktorá zákazníkovi automaticky vráti 5 € vo faktúre, ak neminie viac ako 15 GB dát za mesiac. Súčasťou paušálu je aj zľava na zariadenia vo výške 168 €.

Pohodový O2 Paušál za 29 € mesačne spĺňa nároky väčšiny zákazníkov, ponúka bohatých 10 GB dát na čokoľvek, neobmedzené volania a správy a predplatné obľúbených služieb v cene paušálu. Súčasťou paušálu je aj zľava na zariadenie vo výške 96 €.

Základný O2 Paušál za 19 € obsahuje štedrých 5 GB dát, 100 minút volaní, neobmedzené správy a rovnako aj možnosť získať predplatné na obľúbené služby za zvýhodnené ceny. Zákazníci tiež môžu využiť zľavu na zariadenie vo výške 48 €.

Netflix

O2 k novým O2 Paušálom pridáva jednu z najobľúbenejších streamovacích služieb na svete, Netflix. Je to po prvýkrát, čo sa Netflix stane súčasťou mobilného paušálu na Slovensku a to vďaka strategickému partnerstvu s O2. Zákazníci Bezstarostného a Pohodového O2 Paušálu si tak môžu Netflix aktivovať a využívať v cene paušálu.

Okrem Netflixu môžu zákazníci získať aj predplatné ďalších obľúbených služieb, tak ako aj doteraz. Svoje predplatené služby si zákazník spravuje v prehľadnej O2 aplikácii.

Výkup telefónov

Zákazník môže v O2 získať poukážku na nákup nového zariadenia výmenou za výkup jedného alebo aj viacerých zariadení. Poukážka za vykúpené zariadenie má platnosť 6 mesiacov a zákazník ju môže využiť na kúpu nového zariadenia či príslušenstva, alebo ju môže niekomu darovať. Poukážku je možné využiť pri nákupe na splátky aj za hotovosť. Zákazník môže kombináciou poukážky z výkupu a využitia zľavy na zariadenie získať telefón za mimoriadne dostupné ceny.

Plus k paušálu

Nový O2 Paušál so svojou skladbou dokáže uspokojiť drvivú väčšinu zákazníkov. Pre tých, ktorí hľadajú ešte niečo špeciálne, je určený koncept PLUS. Zákazníci si k paušálu môžu pridať niektorú z piatich služieb: Maximálna rýchlosť, Turborýchlosť, Dáta nerátam, Datahit alebo Neobmedzené volania.

Informácie o nových O2 Paušáloch nájdete na https://www.o2.sk/ponuka/mobilne-sluzby/novy-o2-pausal.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  7. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  4. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  5. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  7. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  8. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 703
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 528
  3. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 15 861
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 729
  5. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 9 999
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 9 781
  7. McDonald's reštaurácia Košice Jazero ukončuje svoju prevádzku 8 561
  8. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 498
SkryťVypnúť reklamu

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.

INZERCIA 13 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.

22 h

Tatra banka prináša novú aplikáciu TABI určenú pre najmladších klientov.

23 h
SkryťZatvoriť reklamu