SME

NEOSOBNÉ A NUDNÉ NÁKUPY CEZ INTERNET? ZABUDNITE!

Zrušiť rozdiel medzi internetovým a klasickým predajom sa rozhodol náš najväčší internetový obchod HEJ.sk.

Začiatkom januára otvoril novú predajňu, kde si môžu zákazníci nielen vyzdvihnúť svoje objednávky, ale tiež priamo objednať a vziať so sebou tovar, ktorý je práve na sklade. Absolútnou novinkou je služba DRIVE, teda odber objednaného tovaru priamo do vášho auta.
HEJ.sk patrí do skupiny Internet Retail, ktorá združuje 9 popredných maloobchodných internetových obchodov z Českej a Slovenskej republiky. V ČR je to KASA.CZ, Obchodní-dům.cz, Megaobchod.cz, Nakupuj.com, Vltava.cz, Cybex.cz a v SR HEJ.sk, Obchodný dom.sk a Dunaj.sk. Skupina v r. 2010 vytvorila obrat vo výške 79,5 milióna eur a má spolu viac ako 1,3 milióna registrovaných zákazníkov. Samotný HEJ.sk patrí medzi najsilneších hráčov na slovenskom trhu. Napríklad v minuloročnom predvianočnom období zaznamenal nárast počtu objednávok až o 50%.
Práve na silnejúci dopyt osobných odberov a neustále sa zvyšujúci počet zákazníkov internetového obchodu sa HEJ.sk rozhodol zareagovať a sprístupnil novú predajňu - HEJHOUSE, ktorej rozmery majú úctyhodných 600 m2. Predajňa tiež disponuje vlastným, 900 m2 skladom, v ktorom bude zákazníkom neustále k dispozícii 5 000 položiek tovaru na priamy odber. Okrem toho je ďalších, až 25 000 položiek pripravených v centrálnom sklade s rozlohou 20 000 m2 a teda dostupných už v nasledujúci deň.
HEJHOUSE tiež disponuje veľkým showroomom, kde si budú môcť návštevníci pozrieť viac ako 600 noviniek, ktoré internetový obchod HEJ.sk aktuálne ponúka. V prípade, že ich nejaká zaujme, môžu si ju priamo objednať na 9-tich zákazníckych termináloch. Pripravené sú tiež 2 infopulty a 13 pokladní, ktoré skracujú vybavenie do príjemných 5 minút. Všetkým je k dispozícii kvalifikovaný a školený personál, ktorý ochotne poradí a pomôže.
„Podľa najnovších prieskumov dávajú ľudia pri nákupe prednosť osobnému stretnutiu s predavačom a, samozrejme, chcú v tejto neľahkej dobe šetriť nielen za nákup, ale aj dopravu. Práve z tohto dôvodu sme sa rozhodli sprístupniť všetkým náš nový HEJHOUSE, ktorý v sebe spája výhody internetového nakupovania s klasickým predajom.“, objasňuje stratégiu firmy Jitka Součková, marketingová riaditeľka HEJ.sk a dodáva: „Veríme, že HEJHOUSE a služby s ním spojené zákazníkov naozaj oslovia. Podľa našich interných odhadov by malo totiž v tomto roku dôjsť k nárastu osobných odberov na predajni až o 97% oproti r.2011.“ Zákazníci sa tak môžu tešiť na príjemné ceny, ktoré ponúka práve internetový predaj, no tiež na osobný prístup zamestnancov kamennej predajne. HEJHOUSE je totiž otvorený každý deň, dokonca aj v nedeľu, už od ôsmej ráno do ôsmej večer! Horúcou novinkou je tiež spustenie služby DRIVE, ktorá je v rámci ponuky online obchodov skutočne unikátna. Ide o výdaj objednaného tovaru priamo do auta a bez námahy, s čím pomôže personál e-shopu HEJ.sk. Ako hovorí obchodný riaditeľ HEJ.sk Tomáš Braverman: „Predajom sa to pre nás nekončí – dôraz kladieme totiž na záujmy zákazníka, nie značiek a tiež na šírku sortimentu.“ Navyše, ak sa toto jedinečné spojenie výdajného miesta a predajne na Slovensku uchytí, HEJ.sk plánuje sprístupniť ďalšie HEJHOUSE predajne a to v Košiciach, Žiline, Trnave či Banskej Bystrici.
Výborná lokalita v blízkosti najväčšieho bratislavského nákupného centra, známeho švédskeho obchodu s nábytkom a letiska predurčujú novú predajňu - HEJHOUSE stať sa ďalším obľúbeným miestom návštev bratislavských aj mimobratislavských návštevníkov tejto lokality. A nakúpiť na internete môžu odteraz aj tí, ktorí tak dodnes neurobili!


HEJHOUSE v kocke:
- Spojenie výhod internetového predaja a klasickej kamennej predajne (príjemné ceny, komfort pri nakupovaní, šírka sortimentu, 30 dní na vrátenie tovaru, možnosť vidieť a ohmatať si tovar, úspora času a peňazí za nákup a dopravu)
- Veľký showroom a predajňa (600 m2), vlastný sklad 900 m2, centrálny sklad 20 000 m2
- Až 600 noviniek v showroome, až 5 000 položiek skladom na okamžitý odber, až 25 000 položiek v centrálnom sklade dostupných nasledujúci deň
- 9 zákazníckych terminálov, 2 infopulty, 13 pokladní
- Vybavenie objednávky do 5 minút
- Kvalifikovaný a školený personál
- Unikátna služba DRIVE - výdaj objednaného tovaru priamo do auta
- Vynikajúca lokalita, bezproblémové parkovanie
- Výhodná otváracia doba: Po-Ne: 8-20 hod.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  7. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  4. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  5. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  7. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  8. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 710
  2. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 17 091
  3. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 540
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 857
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 10 138
  6. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 024
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 747
  8. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe 5 981
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.


INZERCIA 8 h

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.


INZERCIA 21 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.


27. mar
SkryťZatvoriť reklamu