SME

Obdivuhodná švajčiarska presnosť značky Tissot

Švajčiarska spoločnosť Tissot vyrábajúca predovšetkým značkové hodinky, je členom skupiny Swatch Group, najväčšieho distribútora hodiniek na svete. Niet sa však čomu čudovať.

Tradícia, inovácie a stabilné miesto na trhu

Hi-tech technológie, nadaní inovátori a dizajnéri, a samozrejme dlhoročné skúsenosti na trhu robia túto značku úspešnou aj napriek silnej konkurencii. Spoločnosť bola založená už v roku 1853 s prvou predajňou v mestečku Le Locle v Jurských horách, dnes ma však pobočky vo viac ako 150 krajinách.

Dynamika a spoločenskosť v jednom
Modelová rada Couturier, preklade návrhár, je príťažlivá svojou eleganciou a typickými črtami značky Tissot. Vyrába sa dokonca v dvoch verziách, pričom jedna nesie prvky športového dizajnu (Tissot Couturier Chrono) a druhá je určená skôr k spoločenskému oblečeniu a formálnym udalostiam. Masívne ručičky pekne zapadajú do analógového ciferníku, ktorý je chránený voči vonkajším oderom zafírovým sklíčkom. Puzdro je ako je u Tissot zvykom z nerezovej ocele. Zaujmú aj modely s podnázvom Automatic, ktoré majú automatický (kinetický) pohon.

Dotyk času
Ani hodinky už nezaostávajú v „dotykovom“ trende. Mobilné telefóny, terminály ale aj tablety, monitory či notebooky, to všetko sa v dnešnej dobe už vyrába aj dotykovou technológiu. Tissot ale prichádza medzi prvými s náramkovými hodinkami s dotykovým displejom. Dotykom je možne vyvolávať rôzne funkcie hodiniek a to nie len hocijaké. T-touch rada totiž v sebe skrýva barometer, výškomer, chronograf, kompas, osvetlenie, alarm a termo ukazovateľ teploty. Ciferník je napriek pokročilým technológiám analógový, sklíčko je z kvalitného zafíru, pohon Quartz a vodotesnosť do 100 m. Určené sú najmä pre mužské pokolenie.

Hodinky pre priaznivcov potápania
Športovo motivovaná séria s názvom PRC200 je určená pre aktívnych ľudí, ktorí si potrpia na kvalite. Devízou tejto rady je vodotesnosť až do hĺbky 200 m, čo dokážu oceniť hlavne fanúšikovia potápania. Hodinky taktiež disponujú i funkciou pre meranie hĺbky, niektoré modely dokonca dokážu zmerať aj čas ponoru. Puzdra sú z nerezovej ocele, remienky sú aj z ušľachtilej kože ale aj z nerezovej ocele. Extra funkcie dopĺňajú luminiscenčné ručičky, čo samozrejme znamená, že ciferník je analógový. Hodinky sú aj tento krát smerované pánom.
Nevšedné karbónové tissotky
Pánske športové hodinky s výraznými chronografmi, ktoré sú v ponuke aj v štvorcových tvaroch, patria medzi najnetradičnejšie kusy od výrobcu Tissot. Rada nesie kódové označenie PRS 516. Analógové ručičky pripomínajú tvar injekčnej striekačky, čo ešte viac podčiarkuje dizajn týchto modelov. Sklíčko je zo syntetického zafíru, čo je priehľadná verzia korundu. Je to najtvrdší druh skla, ktorý je u hodiniek používaný. Puzdro je klasicky z ušľachtilej ocele, ktorá je vhodná aj pre alergikov. Z tohto materiálu je aj väčšina remienkov, ktoré sú z niklu odfiltrovaného od zdravotne závadného materiálu.

Športový luxus v podaní Veloci-T
Ak hľadáte kvalitu, potrpíte si na imidži a ste zároveň športovejšie orientovaný rada Veloci-T je určená priamo pre Vás. Dizajnovo sa vyznačujú výraznou osmičkou z dvoch chronografov, tretí terčík už je menej výraznejší. Pohon hodiniek zabezpečil Quartz, ciferník je analógový, tvar hodiniek je guľatý. Sklíčko je zo safíru a puzdro je z nerezovej ocele typu 316L. Vyššia cena len podčiarkuje ich kvalitu.

Švajčiarsky dominátor
Tissot ponúka naozaj široký výber modelov, od elegantných po športové či ich priame kombinácie, čím zvyšuje pravdepodobnosť, že si skoro každý nájde hodinky podľa jeho vlastných predstáv a nárokov.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Naučte deti narábať s peniazmi: Máme pre vás niekoľko tipov
  2. GUTEN TAG! Deň plný pohody, zaujímavých destinácií a informácií
  3. Miesto, kde je úspech podnikania zaručený
  4. Choďte za odborníkom. Či vás bolí zub alebo chcete investovať
  5. Firmy a školy sa môžu zbaviť elektroodpadu rýchlo a bezplatne
  6. Zmena pre ľudí s postihnutím: Prichádzajú európske preukazy
  7. 25 tipov na tašky, ktoré vás budú baviť. A takto si ich vyrobíte
  8. Revolučná inovácia: Mobil pomáha v boji proti rakovine!
  1. Deň narcisov už po piatykrát v dm
  2. Nissan Qashqai: Facelift prináša množstvo inovatívnych vylepšení
  3. Choďte za odborníkom. Či vás bolí zub alebo chcete investovať
  4. Gymnazisti z Nového Mesta nad Váhom sa h3kovali
  5. Aj jedenáste ocenenie Slovak Superbrands Award putuje do dm
  6. Autocentrá AAA AUTO už za prvý štvrťrok predali 26 000 vozidiel
  7. Firmy a školy sa môžu zbaviť elektroodpadu rýchlo a bezplatne
  8. Zmena pre ľudí s postihnutím: Prichádzajú európske preukazy
  1. Cestujte za zlomok ceny. Päť destinácii na dovolenku mimo sezóny 13 841
  2. Revolučná inovácia: Mobil pomáha v boji proti rakovine! 8 562
  3. V púpave je všetko, čo potrebujete 5 046
  4. Zmena pre ľudí s postihnutím: Prichádzajú európske preukazy 3 858
  5. Esplanade - wellnes s pridanou hodnotou 3 139
  6. Veľká zmena pre ľudí s postihnutím 2 908
  7. Náš prvý prezident sa nebál hovoriť o mravnosti v politike 2 382
  8. 25 tipov na tašky, ktoré vás budú baviť. A takto si ich vyrobíte 2 054
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Pripnutie žltého narcisu na hruď vyjadruje spolupatričnosť, podporu a vnáša do života nádej.


7 h

Renomovaná značka áut Nissan prichádza s novým vylepšeným modelom Qashqai.


8 h

Investovať všetky peniaze iba do jedného aktíva nie je ideálne.


INZERCIA 18 h
SkryťZatvoriť reklamu