Sobota, 28. november, 2020 | Meniny má HenrietaKrížovkyKrížovky

Tenisky, ktoré nikdy nezostarnú

Tenisky, ktoré nosil Váš dedo? Dnes sa dostávajú do módy rôzne kúsky a medzi najpredávanejšie a najobľúbenejšie patria práve retro tenisky s old shoool nádychom. Adidas sa v tomto segmente presadil kolekciou Adidas Originals. Všetky tenisky spomínané v texte si môžete zakúpit v internetovom obchode Shooos.sk.

Jeden príklad pre všetky. Tenisky Adidas SL 72. Ako správne usudzujete a skrýva sa to aj v názve – tenisky pôvodne vznikli presne pred 40 rokmi. V kolekcii Adidas Originals v roku 2012 majú preto svoje dôležité postavenie.

Botasky Adidas SL 72 si prvýkrát obuli olympionici na stupňoch víťazov počas mníchovskej olympiády v roku 1972. Tenisky si dodnes uchovávajú svoj tradičný dizajn, ktorý bol vtedy funknčý pre vrcholových športovcov a bežcov. Dnes už tenisky na behanie nepoužíva snáď nikto, zato sa uplatnili v mestskej móde a kopíruje ich bezpočet výrobcov.

Podobne ako SL 72 nezostarli ani ďalšie modely ako Adidas Handball alebo Adidas Beckenbauer. Ako napovedá názov Handball sú pôvodne hádzanárske špeciály. Kvalitná obuv, najskôr vrcholových športovcov dnes slúži všetkým, ktorí chcú mať dobré a pekné tenisky.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Pomôžte ľuďom v núdzi v najväčšej potravinovej zbierke v Tescu

Trvanlivé potraviny a drogériu ľuďom v núdzi môžete darovať v predajniach alebo cez Tesco Online nákupy do 3. decembra.

Aké sú dopady pandémie na financie ľudí?

Niektorí prišli o odmeny, iným sa znížil plat.

METROPOLIS prináša mestské bývanie vo vysokom štandarde

Bývanie v novom centre hlavného mesta prezentujúce mestský životný štýl.