Streda, 25. november, 2020 | Meniny má KatarínaKrížovkyKrížovky

Apartmány vo Vysokých Tatrách lákajú stále viac

Apartmány vo Vysokých Tatrách lákajú stále viac Nádherná prírodná scenéria našich veľhôr láka domácich aj turistov. Niet divu. Nedotknuté časti prírody bohaté na rastlinstvo a živočíšstvo poskytujú dokonalé prostredie pre relax.

Po neštastí začali stavať

Po ničivej víchrici vo Vysokách Tatrách, ktorá sa rýchlosťou približne 200 kilometrov za hodinu prehnala pohorím a zanechala hlboké rany, sa mnoho investorov pustili do budovania komplexov, hotelov či rezidencií. Hoci sa to ochranárom v niektorých prípadoch vôbec nepozdávalo, prednosť dostali developeri. Nebolo to len na škodu. Ponuka atraktívnych realít v popradskom okrese dostala chýbajúci glanc.

Boom v Tatranskej i Veľkej Lomnici

Tatranská Lomnica leží v úpätí Lomnického štítu a je výborným východiskovým bodom pre celé Vysoké Tatry. Tie máte ako na dlani pri výhľade z okolitých apartmánov a chát. Ich krásu môžete vnímať dokonca aj z golfového rezortu v neďalekej Veľkej Lomnici. Ten zdvihol štandard v lokalite a je lákadlom pre turistov aj našincov.

Všetko niečo stojí

Za novučičké reality v prešovskom kraji slúžiace na oddych a rekreáciu vo Vysokých Tatrách si priplatíte. Za moderný dvojizbový apartmán, samozrejme s balkónom, v luxusných novostavbách priamo pod najvyššími vrchmi Slovenska zaplatíte približne 150 000 eur. Záleži na ktorom poschodí by ste radi bývali a poskytovaných službách komplexu.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nová služba v Pezinku – bezplatný zber elektroodpadu

Staré spotrebiče vám zadarmo odvezieme z adresy vášho bydliska.

Slovenská firma reformuje tradičné multimiliardové odvetvie

Rastie v stovkách percent ročne.

V mlieku už nie sme sebestační. Čo sa musí zmeniť?

Kedysi sme mlieko vyvážali, teraz je to naopak.