Streda, 25. november, 2020 | Meniny má KatarínaKrížovkyKrížovky

Zimný Urban Market v Cvernovke so zľavami od Shooos.sk

V decembri 2012 prebehne už druhý ročník akcie, ktorej cieľom je priniesť na Slovensko novinky z oblasti módy a oblečenia. Akcia má názov Urban Market a organizuje ju organizácia Čerstvé ovocie.

V decembri 2012 prebehne už druhý ročník akcie, ktorej cieľom je priniesť na Slovensko novinky z oblasti módy a oblečenia. Akcia má názov Urban Market a organizuje ju nezisková organizácia Čerstvé ovocie. Prebehne posledný predvianočný víkend 14.-16. decembra v bratislavskej Cvernovke. Shooos.sk tu bude mať svoje zastúpenie.

Festivalová zľava od Shooos.sk

Na všetky topánky vystavené na Urban Markete bude platiť zľava 10% pri ich zakúpení na mieste.

Internetový obchod Shooos.sk bude na Urban Markete 2012 ponúkať novinky na Slovensku. Je to napríklad mestská obuv z Francúzska – Palladium, tiež novinky z dielne českej značky Botas, zvlášť kolekcia tenisiek Botas 66 a obuv Chrome, ktorá je in medzi cyklokuriérmi a všetkými bajkermi. (prinesieme aj niekoľko batohov a kuriérskych tašiek – bude z čoho si vybrať)

Nezabudnite: Posledný víkend pred Vianocami. Trh s urban vecičkami – Galleria Cvernovka. Na stránke www.shooos.sk si môžete pozrieť niektoré produkty, na ktoré si uplatníte festivalovú zľavu.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nová služba v Pezinku – bezplatný zber elektroodpadu

Staré spotrebiče vám zadarmo odvezieme z adresy vášho bydliska.

Slovenská firma reformuje tradičné multimiliardové odvetvie

Rastie v stovkách percent ročne.

V mlieku už nie sme sebestační. Čo sa musí zmeniť?

Kedysi sme mlieko vyvážali, teraz je to naopak.