Streda, 25. november, 2020 | Meniny má KatarínaKrížovkyKrížovky

Prečo investovať do kvalitných topánok?

Existuje niekoľko dôvodov, prečo si namiesto nekvalitných číňanov kúpiť tenisky a topánky, ktoré niečo vydržia, stoja síce násobne viac ako neznačkové botasky. V krátkom článočku si povieme o tých najvážnejších. V článku na našom blogu sa tiež dozviete aké nároky sa kladú na skate obuv.

Na topánky kúpené v obchode máte podľa zákona záruku 24 mesiacov a môžete ich v tomto období reklamovať. Povedzme si, že tenisky, ktoré kúpite na trhu nevyreklamujete nikde. Väčšina serióznych obchodov ponúka vrátenie peňazí do mesiaca-dvoch. V prípade internetového obchodu s obuvou – Shooos.sk môžete topánky vrátiť kedykoľvek a peniaze Vám vrátia.

Kvalitná obuv sa nezničí. Pri väčšine veľkých značiek je samozrejmosťou tenisky testovať na odolnosť voči opotrebeniu a záťaži prostredia. Neznačkové tenisky to nemusia absolvovať, je väčšia šanca, že sa zničia a nemáte šancu ich reklamovať.

Na slovenskú nôtu? Tenisky Novesta sú slovenský výrobok. Doslova. Dizajnovali ich mladí slovenskí kreatívci zo štúdia Popular, vyrábajú ich v Partizánskom. Ak chcete kvalitu s mnohoročnou tradíciou, ktorá sa okrem Slovenska presadila aj na zahraničných trhoch, kupujte plátené tenisky Novesta, alebo krásne dámske gumáky z kolekcie Novesta.

Starostlivosť o zdravie? To je asi najvážnejší dôvod. Pri kvalitných topánkach je vyskúšaný ich vplyv na vaše chodidlo. Väčšinou sa mu anatomicky prispôsobujú a podrážky bývajú tvrdšie. Nekvalitná obuv disponuje mäkkými vložkami, prípadne je bez vložiek do topánok. Starajte sa o vaše chodidlá, ony sú totiž mikrosvetom celého ľudského tela a prípadná bolesť chodidiel sa môže prejaviť v akomkoľvek probléme v inej časti ľudského organizmu.

Ak Vám vyššie dôvody nestačili a nepresvedčili Vás o nutnosti kúpy kvalitnejšej obuvi určite si na topánkach prečítajte aspoň materiálové zloženie, miesto výroby a ostatné podstatné záležitosti.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nová služba v Pezinku – bezplatný zber elektroodpadu

Staré spotrebiče vám zadarmo odvezieme z adresy vášho bydliska.

Slovenská firma reformuje tradičné multimiliardové odvetvie

Rastie v stovkách percent ročne.

V mlieku už nie sme sebestační. Čo sa musí zmeniť?

Kedysi sme mlieko vyvážali, teraz je to naopak.