Sobota, 28. november, 2020 | Meniny má HenrietaKrížovkyKrížovky

Obuv Keen – netradičné modely len v obchode Shooos.sk

Obuv KEEN je na Slovensku pomerne neznáma značka. Napriek tomu v susedných Čechách existujú minimálne tri monobrandové obchody, kde predávajú iba Keen. A je z čoho vyberať - topánky Keen prinášajú každú sezónu približne 300 modelov.

Ide predovšetkým o trekovú obuv, kde je prvoradé najmä pohodlie pre chodidlá. Na Slovensku predáva obuv Keen obchod Shooos.sk. Môžete si ju vyskúšať na vlastných nohách v predajni, alebo kúpiť cez eshop.

Topánky Keen – sloboda a návrat k prírode

Americká značka tenisiek a trekovej obuvi - KEEN má iba 10 rokov. Napriek tomu mladá agresívna firma vyrába topánky, ktoré vyhovujú ľuďom s aktívnym prístupom k životu a životným štýlom športovcov. Za 10 rokov sa firma dostala do väčšiny krajín na svete a obúva milióny ekopriaznivcov a ľudí, ktorým záleží na svete okolo seba.

V obchode Shooos.sk v Bratislave však nenájdete len outdoor topánky, ale tiež niektoré mestské modely. Na Slovensku ich nepredáva žiadna firma: V outdoorových obchodoch by sa totiž nepredali, na obchody s topánkami sú príliš nekonvenčné a nehodia sa do žiadneho obchodného centra! Ak chcete alternatívu, teda krásne topánky, ktoré dobre sedia na nohách a ťažko ich zničíte, pozrite si ponuku obuvi Keen.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Pomôžte ľuďom v núdzi v najväčšej potravinovej zbierke v Tescu

Trvanlivé potraviny a drogériu ľuďom v núdzi môžete darovať v predajniach alebo cez Tesco Online nákupy do 3. decembra.

Aké sú dopady pandémie na financie ľudí?

Niektorí prišli o odmeny, iným sa znížil plat.

METROPOLIS prináša mestské bývanie vo vysokom štandarde

Bývanie v novom centre hlavného mesta prezentujúce mestský životný štýl.