Pondelok, 30. november, 2020 | Meniny má Ondrej, AndrejKrížovkyKrížovky

Obrovský výber tenisiek a krásnych topánok, ktoré inde nekúpite

Tenisky, ktoré sa nedajú kúpiť v obchodných centrách. Veľký výber značiek a na sklade vyše päťsto rôznych modelov – to je obchod Shooos.sk

Tiež sa Vám zdá, že v obchodných centrách nemajú poriadny výber tenisiek? Všade predávajú totožné modely piatich vychytených značiek. Pokiaľ chcete mať tenisky, ktoré sa páčia aj ľuďom, čo ich predávajú, navštívte eshop obuv - Shooos.sk.

Obuv Chrome si do Shooos dovážame sami a teda sme jediný obchod na Slovensku s týmito teniskami. Ide o ynačku y kalifornie, ktorú preslávili citybikeri, pre ktorých sú tenisky určené a ktorí si ich aj šijú. Na trhu bikeri nevedeli nájsť produkty, ktoré by spĺňali ich požiadavky. Spoločnosť vznikla v Bouldri, v americkom štáte Colorado. Neskôr sa presunula do mekky jednokoliek, do San Francisca.

Chrome je kultová značka tenisiek. Okrem nich však máme napríklad obuv Palladium. Toto je francúzska urban značka do mesta. V kožených topánkach Palladium objavíte čaro zabudnutých stavieb a porázdnych zákutí mesta. Ide o väčšinou kotníkové topánky, ktoré chránia túto časť nohy a keďže sú plátené, alebo kožené dobre sa prispôsobia nohe a sadnú.

Tento rok pribudlo do Shooos aj veľké množstvo tenisiek Converse. Predobjednali sme také modely, ktoré veríme, že sa budú páčiť aj Vám. Tradičné tenisky Converse Chuck Taylor All Star sú plátené, avšak my sme objednali tiež niektoré kožené exkluzívne modely.

Okrem spomenutých značiek tenisiek disponujeme v Shooos.sk značkou Novesta, Botass 66, Keen, Hey Dude a mnohými ďalšími, o ktorých napíšeme neskôr.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Venujte na Vianoce darček plný informácií

Vaša rodina a priatelia si môžu nájsť pod stromčekom Ročné predplatné SME.sk.

Zdravé varenie: zábava pre celú rodinu

Náročné jarné a momentálne aj jesenné obdobie znamená, že doma trávime oveľa viac času, ako sme zvyknutí.

Máte problémy s trávením? Známy gastroenterológ radí ako na ne

Zlé trávenie trápi mnoho Slovákov, často si však za nepríjemný pocit po jedle môžu sami.