Nové voliteľné funkcie pre úpravu Tlačových správ

Registrovaní zadávatelia - vyskúšajte si nové voliteľné funkcie pre editovanie vašich tlačových správ.

Od 22. februára 2013 majú registrovaní zadávatelia služby Tlačové správy možnosť využívať viaceré nové voliteľné funkcie pre zaraďovanie a úpravu správ. Cieľom zmeny bolo poskytnúť registrovaným zadávateľom služby viac možností pri editácii tlačových správ, najmä bohatšie nástroje na formátovanie textu, ale i funkcionalitu pridávania fotografie či vloženia videa do tela článku. Pozrite si niektoré ukážky postupov.

Postup a ukážka pridania fotografie do tela článku.

Postup s nahratím obrázka na server: 1) Pomocou zeleného tlačidla "Pridať fotografiu do článku" musíte najprv uploadovať (nahrať) súbor s fotografiou na server tlacovespravy.sme.sk. 2) Následne pomocou ikony s obrázkom stromčeka v nástrojovej lište editora vyberiete vami nahratý (uploadovaný) súbor, ktorého názov sa vám objaví po kliku na menu Zoznam obrázkov. 3) Po výbere nahratého súboru voľbu potvrdíte tlačidlom Vložiť. Celý proces nezabudnite potvrdiť tlačidlom Úprava tlačovej správy v dolnej časti stránky.

Iný postup je, že po kliku na ikonu s obrázkom stromčeka v nástrojovej lište editora len vložíte URL obrázka uloženého na vašom serveri (alebo inde na internete) do riadku URL obrázka v otvorenom dialógovom okne, a potvrdíte tlačidlom Vložiť. Celý proces nezabudnite potvrdiť tlačidlom Úprava tlačovej správy v dolnej časti stránky. Upozornenie: za autorské práva k vkladaným fotografiám je plne zodpovedný registrovaný Zadávateľ. (Viac... )

Ukážka výsledku vloženia fotografie do tela textu, foto - sirka 490 pixelov (odporúčaná šírka) je nižšie:

kliknite na obrázok

Zvláštna funkcionalita - hyperlink v obrázku:  do obrázku je pomocou ikony na vloženie hyperlinku v lište editora vložený odklik na webovú stránku, v tomto pripade s obrázkom Shootyho umiestnenom na Sme.sk. Užívateľ nastavil predvoľbu pri vkladaní hypelinku tak, aby sa po prekliku odkaz otváral do nového okna.

Postup a ukážka vloženia videa do tela článku.

Vložiť/upraviť médiá (novinka!): Pomocou ikony s dvoma filmovými políčkami v nástrojovej lište editora možete do tela správy Vložiť/upraviť video. Po kliku na ikonu v otvorenom dialógovom okne vložte do riadku„Súbor/URL" adresu na video umiestnené externe na internete (napr. na youtube), potvrďte tlačidlom Vložiť, a následne zmeny potvrďte tlačidlom Úprava tlačovej správy v dolnej časti stránky. Upozornenie: za autorské práva k vkladaným médiám je plne zodpovedný registrovaný zadávateľ. (Viac... )

Ukážka výsledku videa z YouTube vloženého do tela článku:

Viac o voliteľných funkciách pre úpravu správ nájdete TU.

Odpovede na často kladené otázky nájdete TU.

Ako získať prístup do služby Tlačové správy sa dozviete TU.

Prajeme Vám príjemnú prácu so systémom Tlačové správy.

Váš tím tlacovespravy.sme.sk

Kontakt: tlacovespravy@smeonline.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu