Streda, 25. november, 2020 | Meniny má KatarínaKrížovkyKrížovky

Detské topánky Keen v Shooos.sk

Obchod a eshop s topánkami uprostred Bratislavy disponuje vynikajúcimi topánkami pre malé deti a drobcov. Ide o kvalitné kotníkové topánky značky KEEN. Kvalita sa odráža aj v cene a topánky stoja okolo 30 až 50 eur. Na druhej strane Keen je obuv trvanlivá, s pevnou podrážkou, ktorú dieťa nezoderie.

Keď potrebujete pre svoje deti kvalitnú obuv, oplatí sa navštíviť obchod Shooos.sk. Detských modelov je na výber podstatne menej, ako obuvi dospelých, zato topánočky Adidas, alebo spomínaný KEEN sú krásne farebne zladené. Kvalita podrží klenbu detskej nohy, ktorá je vo vývine. Že je to dôležité sa ukáže až neskôr.

Detská nebudú mať problémy s chrbticou, ktoré sa môžu vyskytnúť napríklad pri nosení topánok s príliš mäkkou podrážkou. Topánky navyše vynikajú prekrásnou kombináciou sviežich farieb. Svetlomodré, fialové, alebo ich kombinácia, ako vidno na obrázku nižšie.

Okrem sviežich farieb a spomenutých výhod sú detské boty Keen vpredu vystužené tvrdenou gumou. Dôvodom je ochrana detských prstíkov. Deti všade neustále zakopávajú, všetko odkopávajú a podobne. Namiesto toho, aby ste im to zakazovali ich môžete vybaviť topánkami, ktoré im prsty budú chrániť. Kotníkové modely im ochránia členok a napriek tomu sa ľahko obúvajú. okrem zipsu ich vybavili na druhom boku gumou.

detské tenisky keen

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nová služba v Pezinku – bezplatný zber elektroodpadu

Staré spotrebiče vám zadarmo odvezieme z adresy vášho bydliska.

Slovenská firma reformuje tradičné multimiliardové odvetvie

Rastie v stovkách percent ročne.

V mlieku už nie sme sebestační. Čo sa musí zmeniť?

Kedysi sme mlieko vyvážali, teraz je to naopak.