Pondelok, 30. november, 2020 | Meniny má Ondrej, AndrejKrížovkyKrížovky

Emporio Armani exchange hodinky a ich rozkvet.

Predstavujeme Vám značku, ktorá hovorí sama za seba. Jej nápady a všestrannosť nám potvrdzuje aj vo výrobe prepracovaných hodiniek.

Hodinky Emporio Armani sú na trhu pre svojich priaznivcov ešte len krátky čas a môžeme povedať, že táto pocitová záležitosť sa stala módnou ikonou. Modely tejto svetovo známej značky ukazujú luxusné prevedenie designov práve tak, ako možno od týchto talianskych návrhárov s príjemnou radosťou očakávať. Treba podotknúť, že aj napriek trošku vyššej cene tu nachádzame skutočné umenie dizajnu predvedeného tentoraz v hodinárskom priemysle. Všetko, čo je originál od firmy Emporio Armani a je týmto navrhované špičkovými návrhári tejto značky, má punc prestíže a s tým ruka v ruke vždy ide vyššia cena - niekedy aj zámerne.

Móda je slovo spojené s týmto logom. Móda, ktorá tvaruje myslenie ľudí pre inovácie a zmeny. Móda, ktorá určuje a robí obraty práve firmám venujúcim sa tomuto oboru. A hodinky dnes do módy jednoznačne patrí, hodinky zdobia, hodinky skrášľujú - ak tomu všetkému sú užitočné, pretože meria čas. A nosiť na zápästí krásne hodinky, to je prestížna záležitosť pre každého z nás - pre mužov aj pre ženy.

Dnes táto značka patrí medzi najprestížnejšie na svete, vďaka svojim skvelým oblekom sa táto firma neskôr rozšírila o výrobu oblečenia, doplnkov, topánok, parfumov a v neposlednom rade tiež výrobou hodiniek, hodinky od tejto značky majú stále osobitý štýl, ktorým štýl Giorgio Armani uchvátil celý svet , a to sú predovšetkým čisté línie, ktoré sú aj výrazným znakom hodiniek tejto značky.

Práve aj takáto módna značka s menom, zdobí náš e-shop TIMESTORE.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Venujte na Vianoce darček plný informácií

Vaša rodina a priatelia si môžu nájsť pod stromčekom Ročné predplatné SME.sk.

Zdravé varenie: zábava pre celú rodinu

Náročné jarné a momentálne aj jesenné obdobie znamená, že doma trávime oveľa viac času, ako sme zvyknutí.

Máte problémy s trávením? Známy gastroenterológ radí ako na ne

Zlé trávenie trápi mnoho Slovákov, často si však za nepríjemný pocit po jedle môžu sami.