Nedeľa, 19. september, 2021 | Meniny má KonštantínKrížovkyKrížovky

Spustili sme prvý e-shop v Európe pre lepšiu spoločnosť.

Vylepšite našu spoločnosť cez 2% z vašich daní. V Nadácii otvorenej spoločnosti už 20 rokov venujeme pozornosť demokracii na Slovensku. Teraz vám ponúkame možnosť zapojiť sa priamo do tohto procesu tak, že rozhodnete ako sa má naložiť s časťou vašich daní.

Navštívte náš nový OPEN SHOP na www.oshop.sk a vyberte si spomedzi projektov, ktoré v e-shope ponúkame. Platíte 2 percentami zo svojich daní. Ak ste sa už rozhodli použiť 2 percentá na inú zmysluplnú vec, môžete dať nášmu úsiliu „lajk“.

Naša ponuka je široká. V OPEN SHOPe si na svoje prídu fanúšikovia Žurnalistiky a médií, hlavne tí, pre ktorých sú slobodné a zodpovedné médiá jedným zo zásadných pilierov demokracie.

Tí čo sú presvedčení, že učenie sa netýka len detí a mladých ľudí v školách, ale nás všetkých a to po celý život, si môžu rozkliknúť projekty v oblasti Vzdelávania. My sme vzdelávali napríklad aj sudcov.

Ak chcete zatočiť s korupciou a rozkrádaním verejných peňazí a stojíte o kvalitnejšie súdnictvo, rozkliknite si Spravodlivosť a transparentnosť. Práve tieto projekty podporujú fungovanie súdov, ktoré by podľa nás mali zaručovať, že si pred zákonom budeme všetci rovní.

Ak máte pocit, že v zamestnaní sa zaujímajú viac o vašu sexuálnu orientáciu, vek a počet detí ako o vaše vedomosti a schopnosti, rozkliknite si Rovnosť príležitostí. Nájdete tam projekty, ktorými sa snažíme presadzovať právo na rovnaké zaobchádzanie, bez ohľadu na pôvod, pohlavie, sexuálnu orientáciu alebo geografické podmienky.

Za 2% zo svojich daní získate projekty, ktoré pomáhajú urobiť Slovensko lepším pre nás všetkých. Stačí si vybrať z ponuky na www.oshop.sk. Ďakujeme!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Slovensko sa od polovice septembra zaradilo medzi krajiny, ktoré môžu poskytnúť ľuďom so zdravotným znevýhodnením plnohodnotnú...

22 h

Pokusy, diskusie aj 10 fascinujúcich nových objavov, ktoré môžu zachrániť život.

18. sep
Moderná vila z betónu

Máme pre vás tip na stavebný materiál, s ktorým to ľahko dosiahnete.

17. sep
Skryť Zatvoriť reklamu