Sobota, 28. november, 2020 | Meniny má HenrietaKrížovkyKrížovky

História značky Calvin Klein

Príďte si prečítať zaujímavý zrod značky Calvin Klein v hodinárskom priemysle.

Hodinky Calvin Klein nájdete aj u nás v e-shope TIMESTORE, kde Vám ponúkame širokú škálu výberu.

Historie Calvin Klein

Módny navrhář Calvin Klein se narodil v New Yorku v roce 1942 v Bronxu v rodine maďarských pristěhovalců. Studoval na newyorské střední škole designu a umění a neskor na Fashion Institute of Technology. Po ukončení studia dlho pracoval jako řadový navrhář v newyorských obchodných domech. Neskor si založil vlastnú firmu a v roku 1969 sa dočkal prvního úspechu. Magazín Vogue ho označil za „mistra minimalizmu“. Calvin Klein získal medzinárodní proslulost svými okázalými reklamními kampaněmi. Okamžitý ohlas po celom svete přinesla reklama mladučké hvězdy Brooke Shields, kde prehlásila „džínsy Calvin Klein jsou jako má druhá kůže“. Značka CK má svůj osobitý styl, je nevšední a nezapomenutelný,okouzluje originalitou.
Ck není jenom značka, je to styl života který vedete...vzdáva hold estetice  a nadšení ze života.

Ck hodinky

Na podzim roku 1997 byly poprvé představeny hodinky značky Calvin Klein. Calvin Klein stejne jako značky Tissot a Certina jsou součástí společnosti Swatch Group Ltd. - největším výrobcem hodinek na světě, ktorého součastí je divize ck Watch a Jewelry. Švýcarská kvalita, kterou zaručuje koncern Swatch Group se sloučil s moderním a elegantním designem na které přísně dohlíží sám Calvin Klein. Svět hodinek se spojil se světem módy. CK začal vyrábět fashion hodinky jako jeden z prvních na světě a byl jeden z prvních kdo prezentoval hodinky jako "praktický stylový šperk". Díky svému osobitému a nadčasovému designu, který se snoubí se světoznámou švýcarskou kvalitou,  si hodinky ck vybudovaly své pevné místo v hodinářském průmyslu a patří k nejprodávanějším značkám na světě. CK čerpá inspiraci z celého světa, ve kterém žijeme: dotek kamene, moderní architektura..všechno kolem nás.Hodinky CK mají punc originality a pečeť luxusu, nosí je výjimečná a sebavedomá žena. Jsou mladistvé a sexi, ale umí být i jemmné a elegantní.
Nejčastějším materiálem pro výrobu hodinek Calvin Klein je antialergická nerez ocel, doplněná    ďalšími materiály jako jsou tónované skla, černý achát, syntetická pryskyřice a mnoho ďalších    materialů. Sklíčka jsou  křemíková minerální a v dražších modelech safírová nepoškrabatelná.U všech hodinek ck jsou strojky Eta u některých modelů je zlacení PVD.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Pomôžte ľuďom v núdzi v najväčšej potravinovej zbierke v Tescu

Trvanlivé potraviny a drogériu ľuďom v núdzi môžete darovať v predajniach alebo cez Tesco Online nákupy do 3. decembra.

Aké sú dopady pandémie na financie ľudí?

Niektorí prišli o odmeny, iným sa znížil plat.

METROPOLIS prináša mestské bývanie vo vysokom štandarde

Bývanie v novom centre hlavného mesta prezentujúce mestský životný štýl.