Sobota, 28. november, 2020 | Meniny má HenrietaKrížovkyKrížovky

Topánky Splendix - nová slovenská značka, ktorá dobyje svet

Slovenská značka topánok – SPLENDIX sa začala predávať v obchode Shooos.sk. Splendix je obuv od slovenského výrobcu zo Záhoria. Splendix ponúka jedny z najkvalitnejších topánok, aké sme kedy videli.

Slovenská značka topánok – SPLENDIX sa začala predávať v obchode Shooos.sk. Splendix je obuv od slovenského výrobcu zo Záhoria. Splendix ponúka jedny z najkvalitnejších topánok, aké sme kedy videli.

Topánkysú kožené. Zvršok pokráva brúsená koža, ktorej druhá vrstva je tiež vo vnútri. Celkový dojem dopĺňa kvalitná podrážka. Momentálne sa obuv predáva cez stránku výrobcu splendix.sk a tiež v kamennom obchode Shooos.sk na Karpatskej ulici v Bratislave.

V ponuke sú tri modely v troch farebných variantách. Ide o model Desert, Yungster a Lounge. Desert je kotníková topánka s vystuženou členkovou časťou s tvarovanou vkladacou stielkou. Prírodné materiály dodávajú topánke nádych jemnej zemitosti a spolu s čistým a elegantným designom predstavujú dokonalú kombináciu pre pohodové večery strávené v spoločnosti priateľov.

Farby a design sú inšpirované kontrastom mesta a prírody, ktorá je oázou sviežosti v betónovej púšti. Celý dizajn a farebné odtiene značky sú inšpirované klasickými farbami prírody.

Dúfame, že tejto slovenskej značke sa bude dariť a nájde si svojich fanúšikov.

splendix obuvsplendix obuvsplendix obuvtopánky splendixtopánky splendixtopánky splendixtopánky splendixtopánky splendix

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Aké sú dopady pandémie na financie ľudí?

Niektorí prišli o odmeny, iným sa znížil plat.

METROPOLIS prináša mestské bývanie vo vysokom štandarde

Bývanie v novom centre hlavného mesta prezentujúce mestský životný štýl.

Účastníci charitatívneho behu No Finish Line nabehali 26 007 km

Rovnaká čiastka v eurách tak poputuje na podporu vybraných projektov, ktoré pomáhajú deťom.