Zákazníci E2 dostanú zľavu na zájazdy, Hydrotouru na energie

Spoločnú reklamnú kampaň spustil slovenský dodávateľ elektrickej energie a zemného plynu Energie2, a.s., Bratislava a cestovná kancelária Hydrotour, a.s., Bratislava. Reklamný slogan vyzýva zákazníkov

Spoločnú reklamnú kampaň spustil slovenský dodávateľ elektrickej energie a zemného plynu Energie2, a.s., Bratislava a cestovná kancelária Hydrotour, a.s., Bratislava. Reklamný slogan vyzýva zákazníkov oboch firiem: Využite leto a dobite si energiu do konca roka. V praxi to znamená, že počas štyroch mesiacov - od júna do septembra 2013, vyžrebujú každý mesiac jedného z aktívnych zákazníkov spoločnosti Energie2 a jedného zákazníka cestovnej kancelárie Hydrotour, ktorý si v tomto období zakúpi pobyt z ponuky cestovnej kancelárie. Výhercovia si dobijú energiu a získajú dodávku elektrickej energie a zemného plynu do konca roka zadarmo. Kampaň prebieha na webe a v niektorých vybraných ďalších médiách. Informoval o tom obchodný riaditeľ spoločnosti Energie2, a.s. Eduard Chudovský.

,,Profit z tejto akcie budú mať tak noví, ako aj doterajší zákazníci Energie2. Navyše, po skončení spoločnej kampane, vyžrebujeme ešte jedného zákazníka spoločnosti Energie2 a jedného zákazníka cestovnej kancelárie Hydrotour, ktorí si dobijú energiu a získajú týždňový dovolenkový pobyt pre dve osoby. Okrem toho obe spoločnosti, pre všetkých súčasných zákazníkov, pripravili vzájomné zľavy. Cestovná kancelária Hydrotour poskytne počas celého leta všetkým zákazníkom Energie2 zľavu vo výške 12 % na letecké zájazdy CK Hydrotour z katalógu Leto 2013. Energie2 ponúka všetkým dovolenkárom cestovnej kancelárie Hydrotour zľavu 15 % z ceny dodávky elektrickej energie a 10 % z ceny dodávky zemného plynu do konca roku 2013“, vymenoval E. Chudovský.

Doplnil, že pri objednávaní zájazdu sa stačí preukázať platnou zmluvou o dodávke energií s Energie2, a.s. Na druhej strane pre zľavu od Energie2 je podmienkou, aby sa nový zákazník zaregistroval v elektronickom formulári na webovej stránke Energie2. Spoločná letná kampaň s Hydrotourom voľne nadväzuje  na prvú reklamnú brandovú kampaň v histórii Energie2, ktorá prebieha v rádiu Expres v období 10. júna - 23. júna 2013. Kampaň začala vysielaním spotov v rádiu Expres a pokračuje súťažou v tom istom rádiu.

,,Našim zámerom je predstaviť spoločnosť Energie2 ako významného a spoľahlivého slovenského dodávateľa energií pre veľkoodberateľov i domácnosti. Vo verejnosti by sme radi prezentovali dôraz na motto: Energie2 – slovenský dodávateľ elektriny a plynu. Kým kampaň v rádiu Expres je zameraná na celkové zviditeľnenie spoločnosti, aby o nás vedeli aj tí, čo nie sú našimi zákazníkmi, zo spoločnej  kampane s Hydrotourom ťažia aj naši doterajší zákazníci.  Energie2 chce dobíjať energiou nielen nových, ale aj svojich súčasných klientov. Za tri roky našej prítomnosti na trhu sme sa stali jedným z popredných slovenských dodávateľov elektrickej energie a zemného plynu. K našim zákazníkom patria tisícky domácností, malých, stredných i veľkých firiem, ale aj obce a mestá. Chceme, aby zákazníci boli spokojní a preto svoju firemnú politiku individuálne prispôsobujeme ich potrebám“, povedal E. Chudovský.

Dodal, že takýto prístup prináša úspech a počty nových zákazníkov sa za minulý rok niekoľkonásobne zvýšili. Okrem spoľahlivých dodávok energií a servisných služieb,  prináša firma zákazníkom aj pridanú hodnotu v podobe pravidelnej public relations komunikácie  s nimi. Rozšírením týchto aktivít sú aj terajšie reklamné kampane Energie2.

Firma dodáva dva druhy energií, ktoré sú kľúčovými pre odberateľov. Výhodou spoločného odberu elektrickej energie a zemného plynu od jedného dodávateľa je jednoduchšia komunikácia s ním a v prípade väčších odberov aj cenové zvýhodnenia za odber oboch komodít. Rôzne výhody pri dodávkach energií sa týkajú všetkých odberateľov. Každá skupina ich má inak štruktúrované a prispôsobené potrebám zákazníkov, podľa veľkosti odberu a dĺžky viazanosti dodávok. Každý zákazník chce platiť čo najmenej a preto by mal starostlivo zvažovať všetky ponuky od dodávateľov.

Energie2 hodlá v tomto roku zvýšiť dôraz na odberateľov z radov podnikateľov, ktorí zvažujú prechod k alternatívnemu dodávateľovi. Preto pre nich pripravila združenú ponuku na obe komodity za výhodnejších podmienok. Vzhľadom na viazanosti zmlúv, sa musia podnikatelia rozhodovať najčastejšie v období do konca leta a preto je Energie2 pripravená im už dnes dať výhodnú ponuku. Aj terajšia kampaň by mala zaujať podnikateľov i domácnosti, aby sa zaujímali o jej produkty. Energie2 uprednostňuje pred krátkodobými, časovo na niekoľko mesiacov obmedzenými cenovými zvýhodneniami, filozofiu dlhodobo výhodných cien, nižších než majú dominantní dodávatelia.

Ďalšie informácie sú na infolinke Energie2: 0850 166 066, alebo na www.energie2.sk

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  7. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  4. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  5. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  7. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  8. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 707
  2. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 16 724
  3. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 538
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 831
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 10 025
  6. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 016
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 678
  8. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe 6 170
SkryťVypnúť reklamu

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.

INZERCIA 5 h

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.

INZERCIA 19 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.

27. mar
SkryťZatvoriť reklamu