Obchodný Softvér ktorý uľahčí firmám život

Trnava, 4. októbra 2013 - Spoločnosť TABI Corp, s.r.o. uvádza na trh novú verziu populárneho obchodného softvéru Offeris. Offeris poskytuje firmám pohodlné riešenie pre profesionálne cenové ponuky a..

Trnava, 7. októbra 2013 - Spoločnosť TABI Corp, s.r.o. uvádza na trh novú verziu populárneho obchodného softvéru Offeris. Tento intuitívny systém poskytuje firmám pohodlné riešenie pre rýchlu a profesionálnu tvorbu cenových ponúk, faktúr, či objednávok. Systém tiež pozná viacero možností zliav a prirážok, môže monitorovať váš sklad a dokonca zistiť na ktorom produkte zarábate najviac.

Offeris bol vytvorený pre ľudí a nie pre programátorov. Pri vývoji sme sa držali hesla v jednoduchosti je krása a aj vďaka tomu sa Offeris stal obľúbeným pomocníkom predajcov.  V minulosti sa ľudia trápili s tabuľkami a vzorcami v Exceli, aby vytvorili jednoduché cenove ponuky, avšak s Offerisom to zvládne aj môj 5 ročný syn Adamko,” vraví s úsmevom Branislav Biskupič zakladateľ softvéru Offeris.

Offeris je skvelý priateľ ale i tvrdý učiteľ. Ak si nesplníte svoje úlohy tak vás vyzve dokonca i skontaktovať zákazníka.  S Offerisom máte všetky údaje vždy so sebou a pracovať môžete na počítači, tablete, či mobilnom telefóne.

Systém vieme prispôsobiť aj podľa špecifických podmienok zákazníka tak, aby čo najlepšie pomáhal plniť každodenné úlohy a bol naozaj užitočný,” vraví Branislav Biskupič.

Ak ste malá firma a nemôžete si dovoliť drahé komplexné riešenie od veľkých korporácií na ktoré potrebujete nekonečné zaškolenia, určite by sa vám zišiel šikovný obchodný softvér  vďaka ktorému ušetríte čas a teda aj peniaze.  Viac sa dozviete na www.offeris.som.

Konferencia - EU support for research

sa uskutočnila 19.2.2019 vo Vedeckom parku Univerzity Komenského v Bratislave.

Slovensko má zasiahnuť robotizácia

V čom budú technológie na druhom mieste aj o 150 rokov?

Viete, aké sú najlepšie možnosti sporenia pre mladých?

Dnešní mladí investori, ktorí si chcú začať sporiť, majú nesmierne veľa investičných možností.

Trápi vás chrípka alebo prechladnutie? Vieme, ako s nimi zatočiť

Niekedy jednoducho nepomôže pravidelný prísun vitamínov ani iná prevencia.