Termínovaný vklad s úrokovou sadzbou až 3 % ročne

Dlhodobo najvýhodnejšie termínované vklady sú v Poštovej banke.

Dlhodobo najvýhodnejšie termínované vklady sú v Poštovej banke. Skontrolujte si, ako sa vám peniaze zúročujú v tej vašej.

Jedným z najvyužívanejších produktov pre zhodnocovanie financií na Slovensku sú práve termínované vklady. Jednorazový vklad na bankový účet, na ktorom sa po určitý čas peniaze úročia stanovenou sadzbou, je prístupný pre každého a dĺžka viazanosti je prispôsobiteľná. Navyše bezpečnosť vkladov zabezpečuje zákon o ochrane vkladov.

Poštová banka už tradične vedie v poskytovaní zaujímavých úrokových sadzieb. Jej dlhodobou snahou je, aby každý termínovaný vklad bol najvýhodnejší na trhu, a to bez dodatočných podmienok. Navyše ponúka zriadenie vkladu zdarma a jeho vedenie je tiež bezplatné. Zároveň môže klient informácie o aktuálnom zostatku a pripísaných úrokoch sledovať prostredníctvom Internet bankingu. Poštová banka garantuje výšku úrokovej sadzby počas celej doby viazanosti termínovaného vkladu.

Aktuálne najvýhodnejším termínovaným vkladom na trhu je produkt od Poštovej banky. V prípade jeho uzavretia získajú spotrebitelia úrokovú sadzbu vo výške 3 % ročne pri viazanosti 48 mesiacov. Pre tých, ktorí majú záujem o kratšiu dobu viazanosti, pripravila Poštová banka výhodnú úrokovú sadzbu aj na viazanosť 18 mesiacov, a to až 1,7 % ročne. Poštová banka však ponúka bezkonkurenčné úročenie aj na ostatných viazanostiach termínovaných vkladov.

Porovnanie úrokových sadzieb na termínovaných vkladoch v piatich bankách s najväčším objemom vkladov klientov:

Z tohto prehľadu vyplýva, že najlepšie úrokové sadzby termínovaných vkladov ponúka jednoznačne Poštová banka.

Pokiaľ máte ušetrené peniaze, ale neviete, kedy ich budete potrebovať, môžete si v Poštovej banke zriadiť Neviazaný termínovaný vklad. Úrok vo výške 1,5 % p. a. sa pripisuje každý deň. Jeho výhodou je, že nemá výpovednú lehotu, čiže svoje peniaze máte k dispozícii kedykoľvek tak, ako na bežnom účte. Navyše na Neviazaný termínovaný vklad môžete peniaze priebežne dokladať. Jeho zriadenie, vedenie, aj zrušenie je bezplatné. Neviazaný terminovaný vklad má Poštová banka v ponuke už štyri roky, predáva ho však vždy len v obmedzenom časovom období. Preto máte teraz jedinečnú šancu zriadiť si tento produkt .

Podrobné informácie o ponuke a podmienkach získania termínovaného vkladu s najlepšou úrokovou sadzbou sú dostupné na každej pošte a pobočke Poštovej banky. Viac aj na www.postovabanka.sk.

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.

Ochrana pred tropickou horúčavou

Aj tepelná izolácia nám môže zachovať chladnú hlavu.

Keď Slováci krotia morský vietor

CrazyFly z Nemšovej je známa značka vo svete kiteboardingu.