Bystrická firma BVD stavia diaľnice na Slovensku a v Európe

Spoločnosť BVD, s.r.o. Doprava & Mechanizácie z Ban. Bystrice sa špecializuje na technologickú dopravu a mechanizácie. Firma sa podieľa na výstavbe cestných komunikácii a diaľnic na slovenskom trhu.

15 rokov skúseností, výkonnosť techniky, invencia a odborný potenciál pracovníkov

Manažment spoločnosti BVD, s.r.o. má viac ako 15-ročné skúsenosti v oblasti technologickej dopravy, mechanizácie, projekcie a výstavby pozemného a inžinierskeho staviteľstva a predovšetkým realizácie cestných komunikácii a diaľnic na domácom aj európskom stavebnom trhu.

bbbvd2-r669_res.jpg

Na tuzemskom trhu BVD s.r.o. spolupracuje s najväčšími stavebnými spoločnosťami a pracuje pre významné firmy z chemického a energetického sektora. „Pozíciu na trhu si neustále budujeme. Naši zahraniční obchodní partneri chápu značku BVD, s.r.o. Doprava & Mechanizácie ako symbol kompetencie, orientácie na zákazníka a spoľahlivosti, že projekt dokončíme včas a v kvalite s medzinárodným štandardom. Postupnými investíciami a systematickým sebazdokonaľovaním sme schopní zvládnuť narastajúce očakávania a požiadavky našich obchodných partnerov“, hovorí Ing. Vladimír Kmeť, konateľ a technický riaditeľ BVD s.r.o.

Za posledné roky stačí spomenúť, že spoločnosť BVD s.r.o. pracovala pri výstavbe nových úsekov diaľnice M6 v Maďarsku pre druhú najväčšiu nemeckú stavebnú spoločnosť Bilfinger Berger, alebo úspešne realizovala výstavbu diaľnice v Poľsku pre poľský stavebný gigant Budimex. Na Slovensku spoločnosť momentálne pracuje napríklad pre Pražskú firmu GJW Praha alebo bývalé Novácke Chemické závody, teraz patriace spoločnosti Fortischem. „Denne máme v prevádzke okolo 40 vozidiel a mechanizmov, väčšinou sú to vozidlá typu 8x6 a 8x8. Pochopiteľne pri realizácii stavieb poskytujeme celkovú logistiku vykonávaných prác a efektívne využitie strojného vybavenia a vozidiel.“,  dopĺňa Ing Vladimír Kmeť, konateľ spoločnosti.

bbbvd1-r998_res.jpg

Doprava & Mechanizácie, to sú skúsenosti a zodpovednosť pre profesionálov

BVD s.r.o. Doprava & Mechanizácie disponuje vozidlami všetkých druhov technologickej dopravy, vďaka ktorým sú schopní premiestniť širokú škálu nákladov. Nákladná doprava dokáže premiestniť zeminu, suť, štrky, piesky, asfalty a ďalšie materiály. Nadmerná a nadrozmerná doprava, ktorou BVD s.r.o. disponuje, dokáže  prepraviť stroje, konštrukcie a takmer každý materiál, k tomuto účelu firma disponuje viacerými typmi podvalníkov, vďaka ktorým ľahko a bezpečne prepravia náklad.

Pozemné & Inžinierske staviteľstvo – výstavba a projekcia

Do portfólia služieb spoločnosti spadajú najmä nasledovné činnosti. BVD s.r.o. realizuje stavby pre oblasti bytového, občianskeho a priemyselného staviteľstva, vrátane technológii pre súkromných investorov a verejný sektor.

- Výstavba diaľnic, rýchlostných ciest a cestných komunikácii; budujú parkoviská, spevnené plochy, kruhové objazdy a letiskové plochy

- Zriaďovanie konštrukčných vrstiev vozovky

- Komplexná výstavba a rekonštrukcia mostov

- Komplexné dodávky stavieb občianskej vybavenosti

- Individuálna bytová výstavba (IBV)

- Zemné a výkopové práce

- Úpravy terénov

- Demolačné práce

BVD s.r.o. Doprava & Mechanizácie je spoločnosť s poslaním a víziou

Postupne, ako firma rástla, sa manažment dostal do momentu, kedy začal uvažovať nad víziou a poslaním. Manažment BVD s.r.o., sformuloval poslanie spoločnosti a prišiel so zaujímavou myšlienkou, a tou je stratégia 3 kruhov, s ktorou sa musel stotožniť každý zamestnanec. Firma sa snaží plniť stratégiu 3 kruhov, ktorej podriaďujú všetky svoje činnosti.

1. Kruh Bezpečnosti. V mieste realizácie projektov dbajú na zaistenie bezpečnosti zamestnancov, dodávateľov a verejnosti. Práce uskutočňujú tak, aby minimalizovali negatívne dopady na životné prostredie - bez nehôd a ekologických incidentov.

2. Kruh Úspechu. Vďaka obozretnému výberu a riadeniu projektov, sa firma vyhýba akýmkoľvek

ekonomickým a finančným rizikám. Projekt odovzdávajú v najvyššej možnej kvalite a včas, značka BVD je pre každého svojho zákazníka synonymom dôvery - úspešné projekty včas a kvalitne.

3. Kruh Etiky. BVD s.r.o. je zástancom nulovej tolerancie voči úplatkárstvu a porušovaniu pravidiel hospodárskej súťaže - transparentnosť a dodržiavanie etických zásad.

„V zmysle partnerskej spolupráce komunikujeme s každým zákazníkom otvorene a transparentne. Absolútna priorita, na ktorej si osobne zakladám je, že budujeme dlhodobé vzťahy plné dôvery, pričom súčasne zachovávame potrebnú mieru mlčanlivosti a diskrétnosti“, dopĺňa na záver Ing. Vladimír Kmeť, konateľ a technický riaditeľ spoločnosti BVD s.r.o. Doprava & Mechanizácie.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.