Nedeľa, 21. júl, 2019 | Meniny má Daniel

Montované domy – vysoký štandard za rozumnú cenu

„Súrodenci“ v akcii Domy Eco 110 a Eco 112 s bonusom 15 ročnej záruky na strechu Bramac a trojsklo miesto dvojskla od Slovaktualu

V tomto čase pozorujeme akýsi návrat k prírode, ak sa to dá tak nazvať. Zasahuje to aj do oblasti bývania. Ak uvažujeme o svojom vlastnom bývaní cítime, že by to malo byť bývanie, ktoré príjemne ladí s okolím, pozitívne vplýva na životné prostredie a zároveň je zvonku veľmi estetické.

Spoločnosť Ecostav má teraz pre ľudí, ktorí potrebujú uspokojiť svoju túžbu po bývaní v modernom, montovanom, nízkoenergetickom rodinnom dome, pripravenú akciu „súrodenci“ plus dva bonusy naviac.

„Súrodenci“ v akcii Domy Eco 110 a Eco 112

Celkovým vzhľadom, vonkajším dizajnom, vnútorným prevedením, sú si montované domy ECO – 110 a ECO – 112 veľmi podobné, avšak s rozdielnou rozlohou. A práve preto „súrodenci“.  Pre ktorého sa ale rozhodnúť?

nizkoenergetickydomeco110ecostavtext490px-r754_res.jpg

Pre ľudí, ktorí obľubujú menšie priestory s veľmi praktickým dispozičným riešením je ideálnym riešením montovaný nízkoenergetický dom ECO – 110 s rozlohou 70,5 m2.  Pri ňom nie je dôležitá menšia rozloha, ale praktické vnútorné riešenie. Teraz je ponúkaný so zľavou až 1.000,- EUR.

Väčšie, svetlejšie priestory, to je montovaný nízkoenergetický dom ECO – 112 s rozlohou 122 m2. Dom pôsobí vzdušne a otvorene.  Teraz je v zľave až 1.500,- eur.

nizkoenergetickydomeco112ecostavtext490px-r918_res.jpg

15-ročná záruka na strechu a 30-rokov na škridlu Bramac

Našich klientov veľmi teší spolupráca spoločnosti Ecostav a Bramac, pretože pri výstavbe našich montovaných domov na kľúč získavate 15 ročnú systémovú záruku na funkčnosť celej strechy, ako bonus k 30 ročnej záruke na škridlu od spoločnosti Bramac. Kompletný strešný systém Bramac je výsledkom dlhodobého vývoja, kde funkčnosť je testovaná simuláciami v extrémnych poveternostných podmienkach. Každý strešný detail má dopodrobna vypracované riešenie v podobe konkrétnych strešných prvkov a ich osadenia.

Stojíme si za kvalitou našich služieb, ponúkaných materiálov, a preto v prípade uznanej reklamácie Vám na náklady spoločnosti Bramac zabezpečíme výmenu chybného doplnku vrátane zloženia a znovupoloženia strešnej krytiny. Spolupráca spoločnosti Ecostav a Bramac, znamená pre Váš domov spokojný život po dlhé roky bez starostí.

Okná s trojsklom namiesto dvojskla

Celkový dojem domu dotvárajú okná. Spoločnosť Ecostav má pozitívne, dlhoročné skúsenosti s oknami od spoločnosti Slovaktual, vyjadrené spokojnosťou našich klientov. V základnej cene Vám ako druhý bonus ponúkame vyšší štandard okien. Miesto dodávaného dvojskla, teraz trojsko, čím opäť zvyšujeme energetickú úsporu pre naše nízkoenergetické domy. Revolučná technológia Slovaktual využíva v krídlach nových okien sklo pevne zlepené s krídlom, čo zlepšuje tepelnú a zvukovú izoláciu, zvyšuje pevnosť celej konštrukcie. Okná Slovaktual sú tak ľahšie, bezpečnejšie, so zvýšenou odolnosťou proti vlámaniu. Vysoká kvalita spracovania a dlhodobá úspora nákladov na energie, to všetko pre Váš bezstarostný domov a Vašu rodinu.

Najviac je majiteľmi domu, aj ľuďmi v okolí vnímaný celkový vzhľad domu a osobný pocit z jeho užívania. Montované domy spolu s ponúkaným nadštandardom dokážu naplniť potreby aj tých najnáročných klientov. A pripomíname - rýchlo, nízkoenergeticky a spoľahlivo – tri zásady spoločnosti Ecostav s.r.o.

Oslava 50. výročia pristátia na Mesiaci aj v Kine Lumiére

Príďte na diskusiu k tejto udalosti v sobotu 20. júla.

Dovolenka na Malorke: Tipy na hotely pre rodiny s deťmi

Vybrali sme skvelé hotely na Malorke, kde bude o vašu rodinu výborne postarané.

Buďte na cestách v bezpečí pomocou kamery Mio MiVue 751 !

S pribúdajúcimi prípadmi dopravných nehôd a podvodov bola kamera MiVue 751 navrhnutá, aby vás podržala, keď ostatní vodiči nechcú.

Autokamera Mio MiVue 751 se skvělým 2.5k záznamem a GPS