SME

Carlton stavil na módu i kultúru

Aj keď impozantnú budovu Carltonu Savoy komlexu poznáme v prvom rade ako hotelový a kancelársky komplex, svoj rozmach v súčasnej dobe zažíva práve vďaka všestrannosti.

Aj keď impozantnú budovu Carltonu Savoy komlexu poznáme v prvom rade ako hotelový a kancelársky komplex, svoj rozmach v súčasnej dobe zažíva práve vďaka všestrannosti, ktorou sa snaží vyjsť v ústrety širokému spektru klientov. Komplex obohatený o parkovacie kapacity, reštaurácie a služby pre verejnosť akými sú napr. banka, čistiareň alebo  notársky úrad rozširuje svoju obchodnú pasáž o nový exkluzívny módny butik zameraný na náročnejších zákazníkov.

carlton-pr-r277_res.jpg

Po svetovej švajčiarskej hodinkárskej značke Hublot, ktorá svoj butik otvorila v Carltone len pred niekoľkými mesiacmi prichádza na rad nové eso v podobe luxusnej módnej značky Alfredo Villalba. Meno španielskeho módneho návrhára Alfreda Villalbu je vo východnej Európe novinkou, aj keď história tejto prestížnej španielskej  firmy siaha až do roku 1976. Svoju bezchybnú reputáciu získal návrhár svojou príjemnou nápaditosťou a dokonalým prevedením každého ručne šitého modelu. Klientky, ktoré už teraz plánujú nový butik v bratislavskom Carltone navštíviť si budú môcť vyberať z viacerých cenovo aj tematicky rozdielnych kolekcií – od náročnej Haute Couture zameranej na špeciálne príležitosti, až po modely na bežné denné nosenie. Za pripravovanou prezentáciou novej značky stoja v prvom rade ľudia, ktorých spojila vášeň pre módu a cit pre krásu. To sa odrazí aj na interiéri celého  butiku dýchajúceho eleganciou a vysokým štandardom. Doteraz sa zákazníčky mohli stretnúť s tvorbou Alfreda Vilalbu len v Marbelle, či Madride. Butik v Carltone exkluzívne ako prvý predstaví jeho tvorbu vo východnej Európe. Spolu s jeho umiestnením priamo v centre Bratislavy tak zaručí luxusné a lákavé prostredie, kde sa budú cítiť výnimočne aj tie najnáročnejšie zákazníčky.

Jeseň v Carltone bude bohatá aj na podujatia týkajúce sa atraktívnych lákadiel s umeleckým zameraním. Carlton Gallery of Art v spolupráci s veľvyslanectvom Japonska v Slovenskej republike pripravuje na koniec októbra v priestoroch galérie na Mostovej 2 výstavu fotografií japonského bojového umenia Aikido. Jedná sa o umelecké fotografie, kaligrafie a skice s námetom pre nás ešte stále pomerne exotického, bojového umenia. Vernisáž výstavy bude zároveň spojená so slávnostným otvorením galérie a jej rozšírením po rekonštrukcii. Slávnostné otvorenie výstavy sa uskutoční symbolicky dňa 24. októbra, keďže v tento deň zároveň začne v Bratislave prebiehať celoeurópsky seminár Aikido. Ukončenie výstavy je plánované na koniec novembra 2014. Okrem samotného ambasádora Japonska, jeho excelencie Akio Egawa sa vernisáže zúčastnia aj viacerí prominentní japonskí majstri Aikido, ktorí sa  po slávnostnom otvorení galérie stretnú s primátorom Bratislavy Milanom Ftáčnikom. Majstri aikido budú počas trvania celého seminára ubytovaní ako čestní hostia v hoteli Carlton. Výstava bude v priestoroch galérie sprístupnená verejnosti až do konca novembra.

"Carlton Savoy Complex je situovaný priamo v historickom centre Bratislavy. Svojim nájomcom a klientom ponúka 18.000m2 kvalitných flexibilných kancelárskych a maloobchodných priestorov, služby 4-hviezdičkového hotela Radisson Blu Carlton doplnené o kongresové centrum a pohodlné podzemné parkovanie v Carlton garage. Priamo v komplexe je návštevníkom k dispozícii aj obchodná pasáž, banka, notár či supermarket. V bezprostrednej blízkosti reštaurácií a kaviarní poskytuje ideálny priestor na biznis aj zábavu a vďaka ľahkej dostupnosti autom aj mestskou dopravou spĺňa všetky požiadavky aj toho najnáročnejšieho klienta."

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu
  2. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  3. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  4. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  5. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  6. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  7. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  8. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  1. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  2. E-recept, evolúcia v zdravotnej starostlivosti
  3. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  4. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  5. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  6. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  8. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  1. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 18 580
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 551
  3. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 11 049
  4. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 825
  5. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 10 592
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 10 591
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 8 087
  8. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe 5 155
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Vydajte do oblasti s rozprávkovým nádychom, kde sú príbehy vyryté do kameňa.


INZERCIA 15 h

Elektronický predpis liekov predstavuje významný krok v oblasti digitalizácie zdravotníctva.


INZERCIA 15 h

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.


INZERCIA 28. mar
SkryťZatvoriť reklamu