SME

Konečne som našiel miesto pre rodinný život, a bez kompromisov

Domov nie je iba obydlím, kam sa človek chodí navečerať a vyspať. Útulný príbytok v príjemnom prostredí dokáže oveľa viac, ako len poskytnúť strechu nad hlavou.

Domov nie je iba obydlím, kam sa človek chodí navečerať a vyspať. Útulný príbytok v príjemnom prostredí dokáže oveľa viac, ako len poskytnúť strechu nad hlavou. „Vlastním poradenskú firmu a celý deň sa venujem klientom. Po pracovnom čase jednoducho potrebujem vypnúť a stráviť príjemný čas so svojimi blízkymi,“ hovorí mladý otec rodiny Stanislav. S manželkou preto hľadali bývanie mimo veľkomesta, v blízkosti prírody. „Kúpili sme si byt a našli sme skutočný domov,“ pochvaľuje si.

Dobrá atmosféra, pohodlie, pokoj, súlad s okolím – to všetko by mal podľa odborníkov ponúkať domov, aby sa mohol stať miestom dokonalého relaxu. V niektorých domoch sa dokážeme úplne uvoľniť, v iných sa cítime nepríjemne, chýba tam harmónia. „S manželkou sme si povedali, že naše deti chceme vychovávať v zdravom prostredí, milujeme šport a vychádzky do prírody. Na druhej strane kvôli práci musíme byť na skok od Bratislavy. Túžili sme preto po domove, ktorý by spĺňal všetky naše predstavy, nechceli sme robiť kompromisy,“ opisuje Stanislav. „Je to bývanie podľa našich predstáv,“ potvrdzuje Stanislav.

zipava

Prečo vyhráva projekt ZIPAVA?

Hľadanie priviedlo Stanislava k Zipave – unikátnemu obytnému súboru v srdci Stupavy. Na prvý pohľad ho zaujal koncept bývania v bytovke s pohodlím domu. Každý z 1- až 4-izbových bytov má totiž veľkú lodžiu či balkón alebo vlastnú predzáhradku, ktorá vytvára priestor pre slnečné raňajky aj grilovačku s priateľmi.

Zipava ponúka byty vo vyhotovení štandard alebo holobyt, z ktorých väčšina je orientovaná na dve a viac svetových strán. Doteraz býva v Zipave viac ako 200 spokojných rodín a projekt stále rastie. Aktuálna 3. etapa výstavby, ktorú skolaudujú už v lete, má optimalizované dispozičné riešenia bytov, pri ktorých renomovaný developer, spoločnosť STRABAG Development, čerpal zo skúseností 1. a 2. etapy, z požiadaviek kupujúcich a tiež z mnohých predošlých projektov firmy. Samozrejmosťou pri každom byte je skladový priestor a možnosť garážového alebo vonkajšieho státia pre automobil.

V Zipave nájdete kompletnú občiansku vybavenosť, detské ihriská, športoviská na stolný tenis a petang a tiež vyhradené miesto na venčenie štvornohých miláčikov. Širšie okolie teší milovníkov kultúry aj športovcov, Malé Karpaty či Cyklomost slobody, na dohľad od Zipavy, sú rajom pre turistov a nadšencov pre cykloturistiku. „Cez víkend sa radi prechádzame v stupavskom Zámockom parku, manželka občas skočí na rýchly nákup do blízkych obchodov,“ opisuje Stanislav.

„Oceňujem tiež nižšie náklady na bývanie a život,“ dopĺňa. Do centra Bratislavy sa pritom dostane za 15 minút: „Vďaka diaľničnému privádzaču pred Stupavou máme na výber z troch ciest do hlavného mesta.“ zipava

Rozhodnite sa pre správne bývanie aj Vy!
Teraz Vám stačí len 3 330 eur, zvyšok uhradíte až po kolaudácii

Tretia etapa Zipavy teraz ponúka byty s výhodným financovaním a akciovými bonusmi. Ceny bytov sú už od 68 190 eur, pričom na rezerváciu postačí iba 3 330 eur. Zvyšok splatíte až po kolaudácii, ktorá je plánovaná na  leto 2015. Navyše teraz získate bonus na 1,5- a 2-izbový byt 3 000 eur a na 3-izbový až 5 000 eur.

„Lepšie raz vidieť, ako stokrát počuť. Našej rodine sa Zipava zapáčila na prvý pohľad,“ konštatuje Stanislav. Príďte sa aj vy osobne pozrieť na byty a oboznámiť sa podrobne s projektom do novootvorenej predajnej kancelárie priamo v Zipave. Bližšie informácie aj prehliadku bytov si dohodnete na čísle 0902 962 242 a kompletný prehľad všetkých bytov s cenami, akciových ponúk a možností financovania nájdete na stránke www.zipava.sk.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu
  2. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  3. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  4. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  5. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  6. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  7. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  8. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  1. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  2. E-recept, evolúcia v zdravotnej starostlivosti
  3. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  4. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  5. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  6. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  8. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 265
  2. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 17 395
  3. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 543
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 903
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 10 241
  6. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 043
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 823
  8. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe 5 798
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Vydajte do oblasti s rozprávkovým nádychom, kde sú príbehy vyryté do kameňa.


INZERCIA 34m

Elektronický predpis liekov predstavuje významný krok v oblasti digitalizácie zdravotníctva.


INZERCIA 34m

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.


INZERCIA 11 h
SkryťZatvoriť reklamu