Piatok, 15. november, 2019 | Meniny má Leopold

Procházka: Podporujú sa veľkí a silní, na úkor malých a slabých

Líder politickej strany SIEŤ Radoslav Procházka sa stretol s podnikateľmi z Trnavy a okolia s cieľom získať spätnú väzbu od tých, ktorí vytvárajú hodnoty a sú kostrou národného hospodárstva.

V utorok 14.4. mal v Trnave celodenný program líder politickej strany SIEŤ Radoslav Procházka. Na úvod sa stretol pri raňajkách s podnikateľmi z Trnavy a okolia, pričom stretnutie malo za cieľ získať spätnú väzbu od tých, ktorí vytvárajú hodnoty a sú kostrou národného hospodárstva. „Dnes sú podporovaní najmä veľkí a silní, na úkor malých a slabých...“ povedal Procházka. „SIEŤ chce otočiť tento pomer, alebo skôr nepomer, a pomáhať aj tým menším, slabším a domácim, čiže živnostníkom a malým a stredným podnikateľom.“

Pri návšteve Trnavského priemyselného a technologického parku ocenil Radoslav Procházka predovšetkým príležitosť a podanú pomocnú ruku, s akou mesto Trnava pomáha podnikateľom a start-upom. „Ako je vidieť, v parku nie sú len montážne haly, ale mal som možnosť navštíviť aj spoločnosti, ktoré sa venujú výskumu, vývoju a produktom s vysokou pridanou hodnotou. Slovenská republika a hlavne Trnava má možnosť dokázať, že nie sme zaujímaví len lacnou a kvalitnou pracovnou silou, ale rovnako aj potenciálom v oblasti vývoja technológií.“

Pracovný program pokračoval v poobedňajších hodinách oficiálnym prijatím u primátora mesta Trnava, kde sa líder SIETE s regionálnymi predstaviteľmi strany zaujímali o dianie v meste a podporili uskutočnený audit v mestských firmách.

Pri stretnutí Radoslav Procházka spomenul aj záväzok vyše päťdesiatich starostov a primátorov SIETE, že nebudú uzatvárať žiadne obchody s akoukoľvek schránkovou firmou.  „Je to praktická ukážka toho, ako budeme viesť službu ľuďom, ak na to dostaneme príležitosť nielen v komunálnom, ale aj v celoštátnom rozsahu.“

Program končil debatou so študentmi na pôde Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave o práve prebiehajúcej kríze na Ukrajine a jej dopade na bezpečnosť Slovenska.

dscn1291-r396_res.jpg

dscn1271-r989_res.jpg

O2 opäť pripomína, že sloboda nie je samozrejmosť

Tentokrát konceptom „Krajiny, do ktorej sa nechceme vrátiť“ a desiatkou ďalších projektov zameraných na 17. november.

Čo funguje v českom obchodnom registri lepšie ako na Slovensku

V Českej republike majú notári s účinnosťou od 1. januára 2015 právomoc na žiadosť oprávnenej osoby vykonať zápis do VR.

30 rokov slobody: Predplaťte si SME.sk za mimoriadnu cenu

Získajte SME.sk k 30. výročiu nežnej revolúcie iba za 30 eur na celý rok.