SME

Bývanie nebolo nikdy také dostupné!

Túžite po novom bývaní, ale stále váhate? Dokážeme Vám, že ten správny čas je tu a jedinou otázkou zostáva „KDE CHCETE BÝVAŤ?“.

Túžite po novom bývaní, ale stále váhate? Dokážeme Vám, že ten správny čas je tu a jedinou otázkou zostáva „KDE CHCETE BÝVAŤ?“.

Ťažko sa orientujete v ponukách a stále sa Vám zdajú málo výhodné? Našli sme pre Vás jednu z mála, ktorá spĺňa náročné kritériá kvalitného aj pekného bývania a ponúka široké spektrum detailov, pri ktorých sa rozhodnutie „ÁNO, TOTO CHCEM“, javí ako veľmi rozumná voľba.

Našli sme pre Vás unikátny bytový projekt, ktorý v sebe spája všetky dôležité atribúty pre spokojné a pohodlné bývanie s pocitom prírody, iba na skok od Bratislavy. Projekt, ktorý Vás už na prvý pohľad zaujme jedinečným konceptom bytovky s pohodlím domu, kde každý z bytov má veľkú lodžiu, balkón s krásnym výhľadom alebo dokonca aj predzáhradku.

1-r918_res.jpg

Dôležité sú REFERENCIE

Toto nové bývanie si užíva už viac ako 200 spokojných rodín. Prvá a druhá etapa je vypredaná, a tak sa pre veľký záujem rozhodol renomovaný developer, ktorý za projektom stojí, pustiť do tretej etapy. V nej čerpal zo skúseností a požiadaviek už bývajúcich, preto sú najnovšie byty ešte pohodlnejšie, s optimalizovaným dispozičným riešením.

Bezkonkurenčné FINANCOVANIE

Vyberte si byt, a pri podpise rezervačnej zmluvy zaplatíte len 3 330 eur! Zvyšok uhradíte až po kolaudácii a nečakajú Vás žiadne nečakané poplatky či úroky, ktoré by cenu Vášho bývania zdvihli.

Tretia etapa sa bude kolaudovať už koncom leta a aktuálne Vám pri podpise zmluvy stačí len 3 330 eur. V súčasnosti prebieha predpredaj bytov tretej etapy za špeciálne uvádzacie ceny už od 68 190 eur s DPH – 35 % bytov sa už predalo, a ostatné ešte čakajú na svojich nových majiteľov. Keďže táto etapa bude skolaudovaná o niekoľko mesiacov, bývať môžete už tento rok!

Predpredajové BONUSY

K bytu teraz dostanete aj špeciálny bonus až do výšky 5 000 eur k trojizbovým bytom a k 1,5- a dvojizbovým dostanete zľavu 3 000 eur. A aby ste sa o nič navyše nemuseli starať, môžete si vybrať Váš byt vo vyhotovení štandard a hneď po kolaudácii sa nasťahovať.

Individuálny VZHĽAD

Radi využívate svoju kreativitu? Vyberte si byt vo vyhotovení holobyt, takže si ho od podlahy až do posledného detailu môžete zariadiť tak, ako sa to páči Vám. A keďže väčšina bytov je orientovaná na viac ako len jednu svetovú stranu, ide skutočne o svetlé byty s dobrou dispozíciou. Samozrejmosťou pri každej bytovej jednotke je skladový priestor a možnosť garážového, prípadne vonkajšieho státia pre Vaše auto.

Voľný čas a ZÁBAVA

V okolí tohto bytového domu sa nikto nenudí – deti a dospelých potešia súkromné ihriská s preliezačkami, športoviská na stolný tenis či petang a pre psích obyvateľov nechýbajú ani miesta na venčenie. Širšie okolie pozýva na príjemné prechádzky, túry alebo cyklistiku s rodinou v blízkych Malých Karpatoch.

Ste už zvedaví, O KTORÝ Z PROJEKTOV IDE?

Obytný súbor Zipava sa nachádza priamo v malebnom mestečku Stupava, porovnateľnom s niektorými štvrťami veľkomesta. Do Malaciek aj rovnako do centra Bratislavy sa dostanete za 15 minút a vďaka diaľničnému privádzaču pred Stupavou máte na výber dokonca z dvoch ciest do hlavného mesta.

Hneď po ruke pri Zipave sú aj obchody, lekári, školy, škôlky a iné služby. Priamo v obytnom súbore sa nachádzajú potraviny, zubár, salón krásy, detské centrum, fyzioterapeutické centrum a ďalšie. 

2-r147_res.jpg

Okrem bývania môžete v Zipave aj PODNIKAŤ

Priamo v obytnom komplexe sa nachádzajú tiež obchodné priestory. Vyberte si z moderných, technicky pripravených predajných plôch vo výmerách od 31m2. Atraktivitu tejto ponuky podčiarkuje bezprostredná blízkosť hlavnej komunikácie, moderný dizajn a možnosť podnikať v komplexe s 284 bytmi.

Presvedčte sa aj Vy! Navštívte tento projekt a vyberte si svoj NOVÝ DOMOV

Príďte si aj Vy osobne prezrieť byty alebo obchodné priestory a podrobne sa oboznámiť s projektom Zipava.  Spoločnosť STRABAG Development, ktorá za projektom stojí, pre svojich klientov pripravila aj predajnú kanceláriu priamo v areáli obytného súboru, kde Vám radi projekt odprezentujú. Prehliadku bytov si dohodnete na čísle 0903 726 529 a kompletný prehľad všetkých bytov s cenami, akciových ponúk a možností financovania nájdete na stránke www.zipava.sk

3-r891_res.jpg

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  7. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  4. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  5. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  7. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  8. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 704
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 529
  3. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 16 267
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 760
  5. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 005
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 9 876
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 571
  8. McDonald's reštaurácia Košice Jazero ukončuje svoju prevádzku 7 471
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.


INZERCIA 2 h

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.


INZERCIA 15 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.


27. mar
SkryťZatvoriť reklamu