Firemný web Petit Press v novom kabáte

V polovici júna inovovalo vydavateľstvo Petit Press, a.s. svoj firemný web. Redizajnovaná stránka poskytuje prehľadnejšie štruktúrované informácie o spoločnosti, jej médiách i činnostiach.

V polovici júna inovovalo vydavateľstvo Petit Press, a.s. svoj firemný web. Redizajnovaná stránka poskytuje prehľadnejšie štruktúrované informácie o spoločnosti, jej médiách i činnostiach - od vydavateľských, cez tlačiarenské až po reklamné služby.

Oproti doterajšej webovej stránke, ktorá má za sebou vyše desať rokov, má nový web logickejšiu obsahovú štruktúru a modernejší dizajnový kabát.

Domovská stránka www.petitpress.sk naviguje užívateľa do troch základných informačných kategórií: médiá, predplatné a inzercia. Pre záujemcov o predplatné sú k dispozícii popisy ponúkaných možností objednania printových médií vydavateľstva aj so zľavami, pre inzerentov prináša lepšie usporiadanie ponúkaných produktov. Napríklad v sekcii s inzertnými produktami Sme.sk sú prehľadnejšie dostupné ukážky reklamných formátov podľa kategórií (bannery, textová reklama či video formáty).

Web, ktorý obsahovo pripravil marketingový tím Petit Press v spolupráci s inzertným oddelením, komunikuje aj aktuálne akcie a novinky. „Okrem doladenia obsahu nového webu podľa záujmu a požiadaviek užívateľov, ale i jednotlivých divízií našej spoločnosti, by sme chceli v krátkej budúcnosti spustiť mobilnú verziu stránky, zvažujeme aj formu pridania aktuálnych pracovných ponúk a do budúcna predpokladáme aj anglickú jazykovú verziu webu“, povedala Monika Kľusková, šéfka marketingu Petit Press, a.s. „V každom prípade je nový firemný web spoločnosti Petit Press nielen obsahovo lepší a vizuálne modernejší, ale i technicky stabilnejší a lepšie spravovateľný“, dodáva Monika Kľusková.

Aktualizácia 28.7.2015:

Od začiatku júla sa užívateľom pristupujúcim z mobilných telefónov automaticky načíta mobilná verzia stránky petitpress.sk, ktorá poskytuje komfortnejšiu orientáciu v obsahu i využitie interaktívnych prvkov (zaslanie emailu či spustenie telefonického hovoru kliknutím na adresu, resp. tel. číslo).

V závere júla pribudli na www.petitpress.sk aj aktuálne pracovné ponuky - nájdete ich na adrese www.petitpress.sk/kariera.

Viac článkov na tému Petit Press...

Poďte kontrolovať novinárov denníka SME

Ponúkame vám možnosť prísť na niekoľko dní do redakcie SME.

Trápi vás chrípka alebo prechladnutie? Vieme, ako s nimi zatočiť

Niekedy jednoducho nepomôže pravidelný prísun vitamínov ani iná prevencia.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

Prognózy pre slovensky realitný trh v roku 2019

Prvé predpovede, ako sa vyvinie dianie na realitnom trhu v roku 2019.