SME vydalo aplikáciu pre iPad a spustilo nový web SME+

Webová skupina spravodajského portálu SME.sk spustila SME.sk pre iPad a nový web SME+ s prémiovým obsahom.

Webová skupina spravodajského portálu SME.sk spustila dve nové služby. Na konci septembra vyšla verzia SME.sk pre iPad, začiatkom októbra spustil prevádzkovateľ najčítanejšieho spravodajstva nový web s prémiovým obsahom SME+.

Aplikácia SME.sk pre iPad prináša pohodlný prístup k najdôležitejším správam z titulky SME.sk, najčítanejšie správy za 4 hodiny, 3 a 7 dní a najčítanejšie články v Piane.

Rovnako ako web SME.sk, aj aplikácia ponúka najnovšie správy zo spravodajskej časti a články z jednotlivých sekcií, aktuálne videá TV SME, príspevky z Blog SME, správy z regiónov, diskusie.

Dostupná je aj lokalizovaná predpoveď počasia v menu, možnosť ukladania obľúbených článkov.

screen480x480-1-r740_res.jpeg

Používatelia si môžu predplatiť prístup k prémiovému obsahu za 2,99 € na mesiac, mesačný prístup k prémiovému obsahu a zablokovanie reklamy za 4,99 €.

Zoznam všetkých aplikácií pre mobily, smartfóny, tablety a televízory od SME.

Responzívny web SME+ na doméne plus.sme.sk spustilo vydavateľstvo s ambíciou vytvoriť priestor, kde čitatelia nájdu to najlepšie z prémiového obsahu denníka SME a SME.sk.

sme-plus-r575_res.jpg

"Svet totiž nie čiernobiely a nie je ani jednoduchý. Noviny, ktoré namiesto farieb používajú len čiernu a bielu, zlyhávajú vo svojom poslaní. Noviny, ktoré svet účelovo splošťujú, nerobia poriadne svoju prácu. Zložité a dôležité veci nemožno vždy vysvetliť pár vetami. Niekedy potrebujú čas a primeraný rozsah”, hovorí zástupca šéfredaktorky denníka SME pre online publikovanie Tomáš Prokopčák  o motiváciách smerujúcich k vytvoreniu SME+.

Cieľom projektu je poskytnúť používateľom rozsiahle rozhovory, vysvetľujúce analýzy a investigatívne reportáže, ktoré majú popri rýchlom spravodajstve poskytnúť precíznosť a hĺbku, na ktoré pri dennom spravodajstve nezostáva čas a priestor.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu