Piatok, 19. august, 2022 | Meniny má Lýdia

Študenti technických smerov majú svoj VUS TECHNIK STU

Nadšenci spevu, folklóru a muzicírovania – budúci bakalári a inžinieri STU – majú možnosť napĺňať svoje umelecké a tvorivé ambície v zložkách Vysokoškolského umeleckého súboru (VUS) TECHNIK STU.

študenti technických smerov majú svoj vus technik stu

„Čím väčší rozhľad budeš mať, čím budeš flexibilnejší, tým budeš mať vyššie šance na úspešný život!“

Nadšenci spevu, folklóru a muzicírovania – budúci bakalári a inžinieri Slovenskej technickej univerzity – majú možnosť napĺňať svoje umelecké a tvorivé ambície v troch zložkách Vysokoškolského umeleckého súboru (VUS) TECHNIK STU. Vo Folklórnom súbore TECHNIK, v Speváckom zbore TECHNIK a v Komornom orchestri TECHNIK.

Nie všetkým na verejnosti je však známe, že už celé desaťročie účinkuje na Slovensku aj súbor spievajúcich akademikov – Miešaný spevácky zbor TECHNIK AKADEMIK.

Ak sa chcete o jeho ojedinelej histórii čo-to dozvedieť, ak si chcete vypočuť v jeho podaní nielen skladby a capella, ale aj výber zo sakrálnej tvorby dirigenta zboru Pavla Procházku so sólistami a sprievodom orchestra, príďte do Veľkej sály Slovenského rozhlasu v sobotu 14.11.2015 o 18.00 hod. Vstupné dobrovoľné.

Všetci ste srdečne vítaní!

Plagát

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

50 percent áut, ktoré boli registrované pred embargom, je stále funkčných.

INZERCIA 12 h

Hyundai chce spojiť ľudí v záujme trvalej udržateľnosti.

INZERCIA 12 h

Spoločnosť Shell v rámci svojej stratégie rozvoja plánuje rozšíriť podporu pre komunity. Slovensko neobchádza.

21 h
SkryťZatvoriť reklamu