Pondelok, 15. august, 2022 | Meniny má Marcela

Mikulášske oslavy pre malých pacientov

Tohtoročných Mikulášskych osláv, ktoré sa konali v pondelok 7. decembra 2015 v nemocnici Detskej kardiochirurgie na Kramároch v Bratislave, sa zúčastnili aj členovia nášho Stavbárskeho srdca.

Tohtoročných Mikulášskych osláv, ktoré sa konali v pondelok 7. decembra 2015 v nemocnici Detskej kardiochirurgie na Kramároch v Bratislave, sa zúčastnili aj členovia nášho Stavbárskeho srdca - Bc. Lukáš Poctavek (I-AKP), Matej Bezecný (B-TMS) a Bc. Marek Kocourek (I-AKP).

mikulášske oslavy pre malých pacientov

„Strávili sme príjemné popoludnie v kruhu bývalých aj súčasných pacientov Detskej kardiochirurgie, ktorým sme priniesli sladkosti a ovocie. Akciu prišlo podporiť veľa známych osobností (Adela Banášová, Peter Modrovský, Ady Hajdu, Henrich Krejča a ďalší ). Je to pre nás naozaj česť a radosť, že môžeme byť súčasťou takýchto podujatí, ktorých cieľom je vyčariť úsmev na tvárach detí, ktoré ležia v nemocnici.´´

Primár oddelenia Detskej kardiochirurgie MUDr. Matej Nosáľ, PhD. na záver skonštatoval: “Ďakujem všetkým, bol to jeden z dní, ktorý sa niesol v duchu pre nás vzácnej detskej radosti!“

Bc. Marek Kocourek, I-AKP Stavebná fakulta STU

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Jeden z najväčších folklórnych festivalov v regióne ostáva úrovňou kvality verný svojmu menu.

13 h

O dôvodoch kandidovať, o politike a prešovskom futbalovom štadióne.

13 h

Za architektonickým unikátom Apúlie cestujte do mestečka Alberobello.

INZERCIA 12. aug
SkryťZatvoriť reklamu