Spravodajstvo na slovenskom internete aj naďalej vedie Sme.sk

Najnavštevovanejším webom v kategórii Spravodajstvo na slovenskom internete je aj naďalej server Sme.sk.

Najnavštevovanejším webom v kategórii Spravodajstvo na slovenskom internete je aj naďalej server Sme.sk, keď podľa AIMmonitor-u za posledných dvanásť mesiacov (december 2014 až november 2015) dosiahli jeho spravodajské sekcie priemerný mesačný počet reálnych užívateľov (RU) 1 854 250. Sme.sk tak má naďalej suverénne najčítanejšie správy na Slovensku.

V poradí druhý server aktuality.sk oslovil svojím spravodajstvom v priemere mesačne 1 367 280 RU, čo je oproti Sme.sk o takmer 487 tisíc RU menej. Tretia priečka s počtom 1 200 563 RU patrí spravodajstvu servera pluska.sk, pred správami cas.sk (1,15 mil RU) a spravodajstvom webnoviny.sk (0,87 mil RU).

kliknite pre zväčšenie grafu

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu