Tlačové správy Sme.sk s rekordnou návštevnosťou

Vo februári 2016 zaznamenal server Tlačové správy Sme.sk rekordnú návštevnosť 125 112 reálnych užívateľov. V poslednom štvrťroku ho sledovalo priemerne mesačne až 104 902 ľudí.

Vo februári 2016 zaznamenal server tlacovespravy.sme.sk rekord vo svojej viac ako štvorročnej histórii, keď v danom mesiaci stránku navštívilo 125 112 reálnych užívateľov (RU) a priemerná návštevnosť za posledné tri mesiace (12/2015 - 2/2016) dosiahla 104 902 RU.

Počet platených pr článkov zverejnených v druhom mesiaci tohto roka bol bezmála sto tridsať, teda na tlacovespravy.sme.sk boli publikované v priemere štyri nové platené správy denne. Priemer počtu otvorení desiatich najčítanejších februárových pr článkov presiahol 14 tisíc, keď väčšina z nich bola s príplatkovým umiestnením v prémiovom obsahu Sme.sk (t.j. boli avizované obmedzený čas aj na hlavnej stránke Sme.sk, vo vybranej sekcii Sme.sk alebo vo widgete Tlačové správy umiestnenom v spravodajstve).

Od spustenia stránky v roku 2011 zadávatelia zverejnili na serveri vyše šesťtisíc dvesto platených tlačových správ alebo pr článkov. Ponuka služieb servera zahŕňa pre platiacich zadávateľov publikovanie jednotlivých tlačových správ s možnosťou ich príplatkového umiestnenia v prémiovom obsahu i možnosť uverejňovať cez platený prístup neobmedzený počet pr článkov. Viac v ponuke riešení.  Skupina zadávateľov s plateným prístupom sa počas celej histórie servera rozrástla na viac ako dve stovky.

Čitatelia centrály pre zverejňovanie PR článkov na weboch Sme.sk predstavujú vzdelanostnú a ekonomickú elitu obyvateľov Slovenska: 43% percent z nich má vysokoškolské alebo vyššie odborné vzdelanie (priemerný slovenský užívateľ internetu: 21,75%); viac ako 75,% užívateľov je z najbonitnejších socioekonomických skupín A, alebo B, alebo C (priemerný slovenský užívateľ internetu: 53%). Viac o bonite čitateľov.

V prípade záujmu o služby servera tlacovespravy.sme.sk
kontaktujte obchodný tím telefonicky na 02/59 233 227 alebo mejlom na mailto:internet@petitpress.sk.

Viac článkov o tlačových správach na Sme.sk

Zdroje: Aimmonitor; Petit Press, a.s.

Hlas Schwarzeneggera v autokameře Mio MiVue J85 WiFi vás ochrání

MiVue J85 získala upozornění od českého hlasu Arnolda Schwarzeneggera. Pavel Soukup namluvil hlášky upozornění na nehody i radary!

Slováci ako prví precestujú 7 divov sveta privátnym lietadlom

Fascinujúce miesta planéty na štyroch kontinentoch ako prví na svete uvidia len za 19 dní

Deň otvorených dverí Stavebnej fakulty STU

Program DOD 2019

Dobrým anjelom aj vďaka pár klikom na Instagrame

Pre niekoho v núdzi môže byť aj malá suma existenčnou otázkou.