Tlačové správy Sme.sk s rekordnou návštevnosťou

Vo februári 2016 zaznamenal server Tlačové správy Sme.sk rekordnú návštevnosť 125 112 reálnych užívateľov. V poslednom štvrťroku ho sledovalo priemerne mesačne až 104 902 ľudí.

Vo februári 2016 zaznamenal server tlacovespravy.sme.sk rekord vo svojej viac ako štvorročnej histórii, keď v danom mesiaci stránku navštívilo 125 112 reálnych užívateľov (RU) a priemerná návštevnosť za posledné tri mesiace (12/2015 - 2/2016) dosiahla 104 902 RU.

Počet platených pr článkov zverejnených v druhom mesiaci tohto roka bol bezmála sto tridsať, teda na tlacovespravy.sme.sk boli publikované v priemere štyri nové platené správy denne. Priemer počtu otvorení desiatich najčítanejších februárových pr článkov presiahol 14 tisíc, keď väčšina z nich bola s príplatkovým umiestnením v prémiovom obsahu Sme.sk (t.j. boli avizované obmedzený čas aj na hlavnej stránke Sme.sk, vo vybranej sekcii Sme.sk alebo vo widgete Tlačové správy umiestnenom v spravodajstve).

Od spustenia stránky v roku 2011 zadávatelia zverejnili na serveri vyše šesťtisíc dvesto platených tlačových správ alebo pr článkov. Ponuka služieb servera zahŕňa pre platiacich zadávateľov publikovanie jednotlivých tlačových správ s možnosťou ich príplatkového umiestnenia v prémiovom obsahu i možnosť uverejňovať cez platený prístup neobmedzený počet pr článkov. Viac v ponuke riešení.  Skupina zadávateľov s plateným prístupom sa počas celej histórie servera rozrástla na viac ako dve stovky.

Čitatelia centrály pre zverejňovanie PR článkov na weboch Sme.sk predstavujú vzdelanostnú a ekonomickú elitu obyvateľov Slovenska: 43% percent z nich má vysokoškolské alebo vyššie odborné vzdelanie (priemerný slovenský užívateľ internetu: 21,75%); viac ako 75,% užívateľov je z najbonitnejších socioekonomických skupín A, alebo B, alebo C (priemerný slovenský užívateľ internetu: 53%). Viac o bonite čitateľov.

V prípade záujmu o služby servera tlacovespravy.sme.sk
kontaktujte obchodný tím telefonicky na 02/59 233 227 alebo mejlom na mailto:internet@petitpress.sk.

Viac článkov o tlačových správach na Sme.sk

Zdroje: Aimmonitor; Petit Press, a.s.

Prihláste sa a vložte PR článok