SME

5 výhod, prečo si vybrať individuálny jazykový kurz

Sú vaše časové možnosti obmedzené či špecifické? Nevyhovuje Vám pevný rozvrh výučby? Nemáte čas dochádzať na kurz? V Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava majú pre vás riešenie!

Chceli ste už dávno navštevovať jazykový kurz, no vaše časové možnosti sú obmedzené či špecifické? Veľa cestujete a nevyhovuje Vám pevný rozvrh výučby? Nemáte čas dochádzať na jazykový kurz do jazykovej školy? Ak ste aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali áno, v Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava majú pre vás ideálne riešenie – individuálny jazykový kurz. V nasledujúcich riadkoch vám priblížime 5 výhod, prečo sa pre tento typ kurzu oplatí rozhodnúť.

                               canadapalechore-r864_res.jpg

  1. Obmedzené časové možnosti, resp. potreba časovej flexibility – ak patríte do tejto skupiny ľudí, individuálne jazykové kurzy sú pre vás tým pravým. Pri individuálnej výučbe si sami určujete, ako často, kedy a kde výučba bude prebiehať. Taktiež sa viete s lektorom dohodnúť na prípadných zmenách v rozvrhu a zintenzívnení, či naopak, preriedení výučby.
  2. Rýchlejší jazykový progres – ak sa potrebujete dostať na vyššiu jazykovú úroveň za menej ako jeden či dva semestre, individuálna výučba je určená práve vám.
  3. Možnosť výučby z pohodlia domova či pracoviska – nemáte čas dochádzať na jazykovú výučbu? Vyberte si individuálny jazykový kurz v Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava a lektor príde priamo k vám domov či do práce.
  4. Možnosť výučby jazyka, ktorý nie je v ponuke kurzov pre verejnosť – v prípade záujmu o cudzí jazyk, ktorý v rámci kurzov pre verejnosť v Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava neponúka, či o netradičný jazyk, neváhajte túto jazykovú inštitúciu kontaktovať. V databáze má skúsených lektorov mnohých národností, ktorí vyučujú rôzne netradičné jazyky (portugalský jazyk, čínsky jazyk, japonský jazyk).
  5. Jazyková výučba na mieru – nebavia vás klasické vyučovacie metódy a predpísané učebnice? V Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava prispôsobia jazykový kurz presne vašim požiadavkám.

          canadaludia-r860_res.jpg

„V Canadian Bilingual Institute - jazykové kurzy Bratislava ponúkame svojim klientom v rámci individuálnych kurzov nadštandardnú starostlivosť, ktorá zahŕňa napríklad aj možnosť výberu lektora,“ povedala nám Andrea Szombathová, Key Account Manager v Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava. Ďalej dodala: „Mnohým našim klientom vyhovuje, že sa môžu učiť jazyk bez prítomnosti iných študentov na hodine, vďaka čomu sa môžu lepšie sústrediť na výučbu a majú, samozrejme, aj viac priestoru na vyjadrenie sa.“

Predtým, ako sa pre individuálny jazykový kurz rozhodnete, by ste si mali odpovedať na otázky ako: aký jazyk chcete študovať, akú jazykovú úroveň ste už dosiahli, na akú sa chcete dostať a za aký čas, ako často, kedy a kde chcete, aby výučba prebiehala, či preferujete slovenského lektora alebo rodeného hovorcu. „V prípade, že si nad odpoveďami na tieto otázky lámete hlavu, neváhajte nás kontaktovať. Náš skúsený profesionálny tím vám s radosťou a pomôže vytvoriť kurz, ktorý bude presne vyhovovať vašim finančným a časovým možnostiam,“ dodala na záver Andrea Szombathová.

 

 Pre viac informácií nás kontaktujte na: http://www.jazykove-kurzy-bratislava.com/sk/individualne-jazykove-kurzy/

 

Canadian Bilingual Institute - jazykové kurzy Bratislava už takmer 15 rokov ponúka jazykové kurzy špičkovej kvality. Vybrať si môžete kurz anglického jazykanemeckého jazykafrancúzskeho jazykašpanielskeho jazykatalianskeho jazykaruského jazyka a slovenčiny pre cudzincov.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu
  2. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  3. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  6. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  7. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  8. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  1. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  2. E-recept, evolúcia v zdravotnej starostlivosti
  3. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  4. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  5. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  6. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  8. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  1. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 18 696
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 553
  3. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 11 065
  4. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 876
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 10 612
  6. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 9 935
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 8 099
  8. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe 5 116
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Vydajte do oblasti s rozprávkovým nádychom, kde sú príbehy vyryté do kameňa.


INZERCIA 15 h

Elektronický predpis liekov predstavuje významný krok v oblasti digitalizácie zdravotníctva.


INZERCIA 15 h

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.


INZERCIA 28. mar
SkryťZatvoriť reklamu