Piatok, 19. august, 2022 | Meniny má Lýdia

Firma Ares je tu pre Vás

Tento rok uplynulo 23 rokov od založenia značky Ares.

Boli sme prvou spoločnosťou, ktorá sa venovala komplexne odstraňovaniu architektonických bariér nielen vo verejnom priestore, ale najmä tam, kde to bolo najpotrebnejšie, v pomoci telesne postihnutým v ich každodennom živote. Naša činnosť v tejto oblasti nevznikla len ako podnikateľský zámer, ale vyplynula z poznatkov a skúseností našich zamestnancov, ktorí sú telesne postihnutí. Na Slovensku neexistovala firma s podobným zameraním, všetko sme sa učili za pochodu. Bola to prirodzená cesta, na ktorej sme sa stretli s porozumením aj prekážkami, úspechmi aj chybami, ale dnes môžeme povedať, že to stálo za to.

ares-via-bona-2015-cmyk-r264_res.jpg

Začiatkom 90-tych rokov ešte neexistoval systém štátnych príspevkov na kompenzácie ako ho poznáme dnes, ale už aj vtedy, zásluhou osvety, ktorú sme šírili na Slovensku, sa nám podarilo debarierizovať veľa verejných budov a domácností telesne postihnutých. Koncom 90-tych rokov, po prijatí zákona o peňažných príspevkov na kompenzáciu ťažkého zdravotného postihnutia, sa otvoril priestor na rozšírenie zdvíhacích zariadení a pomôcok medzi širšiu komunitu hendikepovaných. Na prelome tisícročí už vzniklo i viacero firiem venujúcich sa tejto činnosti, a tak, ako je to v trhovom prostredí prirodzené, i v tejto oblasti vládne konkurenčný boj. Pretože jedným zo základných atribútov našej činnosti je slušnosť, snažíme sa presadiť spoľahlivosťou našich výrobkov kvalitným servisom a, čo je najhlavnejšie, výrobou a prispôsobením zdvíhacích zariadení konkrétnej situácii na mieste inštalácie. Darí sa nám to predovšetkým vďaka kvalitnému technickému zázemiu, v ktorom pracujú konštruktéri a technici, ktorí na Slovensku patria medzi špičku. Preto dokážeme naše atypické riešenia namontovať všade tam, kde je to len trochu technicky možné. Nie sme firma, ktorá zariadenia len nakupuje a montuje, ale aktívne podieľame na ich vývoji, konštrukcii a výrobe. Spolupracujeme s poprednými svetovými výrobcami zdvíhacích zariadení a  pomôcok, ktorí zúžitkujú naše konštrukčné a technické riešenia.

V posledných rokoch sme zintenzívnili svoju prácu na úpravách osobných motorových vozidiel pre potreby hendikepovaných. Upravujeme riadenie, nastupovanie a presun do bežných osobných áut, ktoré tak môžu výrazne uľahčiť dopravu postihnutým za svojimi povinnosťami, rekreáciou alebo zábavou.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Pripravené sú hodnotné ceny, tombola aj bohatý sprievodný program.

INZERCIA 1 h

50 percent áut, ktoré boli registrované pred embargom, je stále funkčných.

INZERCIA 14 h

Hyundai chce spojiť ľudí v záujme trvalej udržateľnosti.

INZERCIA 14 h
SkryťZatvoriť reklamu