Manažérstvo kvality – nová študijná špecializácia VŠM

Vysoká škola manažmentu/City University of Seattle otvára od akademického roka 2016/2017 pre záujemcov o štúdium podnikového manažmentu na druhom stupni štúdia (Mgr.) novú študijnú špecializáciu s názvom “manažérstvo kvality” (denne aj externe). Zameranie štúdia na oblasť manažérstva kvality je ďalším z krokov k ponuke kvalitného a na prax orientovaného štúdia na VŠM určené pre pracovníkov resp. budúcich pracovníkov priemyslu, verejnej a štátnej správy, samosprávy a pod., ktorí sa tejto problematike venujú/chcú venovať v rámci svojej pracovnej pozície.

Študijná špecializácia „Manažérstvo kvality“ pozostáva z povinných a povinne voliteľných predmetov: TQM, Systémy manažérstva kvality, Štatistické metódy kontroly kvality, Nástroje a techniky manažérstva kvality, Audity kvality, CAQ (počítačom podporovaná kvalita) alebo Správanie sa zákazníka a je možné ju absolvovať v rámci dennej aj externej (sobotňajšej) formy štúdia, alebo pre tých, ktorí si z nejakého dôvodu nemôžu dovoliť fyzickú účasť na vyučovaní v škole, ponúkame progresívnu online formu prostredníctvom online portálu VŠM Moodle.

Medzi získané benefity po úspešnom absolvovaní špecializácie “manažérstvo kvality” patria:

• Získanie kvalifikácie pre vykonávanie praxou veľmi požadovanej pracovnej pozície manažéra kvality, audítora kvality, pracovníka útvarov kontroly, manažérstva kvality a pod.,
  • Po úspešnom absolvovaní predmetu Audity kvality, získanie certifikátu na funkciu Interný audítor kvality.
  • Prepojenie štúdia s praxou – exkurzie do organizácií podnikateľských subjektov a organizácií verejnej správy, ktoré sú úspešné z pohľadu preukazovania kvalitných produktov, služieb, procesov a organizácií smerujúcich k výnimočnosti,
  • Erudovaní prednášatelia/odborníci v oblasti kvality z akademického prostredia a z priemyselnej praxe.

Viac informácií o Vysokej škole manažmentu/City University of Seattle a študijnej špecializácii “manažérstvo kvality” nájdete na www.vsm.sk. Kontakt ohľadom štúdia: Silvia Karais skarais@vsm.sk.

Prihláste sa a vložte PR článok

Poslanec Borguľa žiada vládu o podporu pre Bratislavu

Komunálny poslanec M. Borguľa vyzýva vládu, aby vyšpecifikovala, akým spôsobom prispeje štát k rozvoju Bratislavy.

Otvorenie akademického roka 2017/2018 na EU v Bratislave

Ekonomická univerzita v Bratislave 26. septembra 2017 slávnostne otvorila akademický rok 2017/2018.

Projekt Seberíniho: 60% vypredané ešte pred začiatkom kampane

V projekte Seberíniho, ktorý vyrastá v bratislavskej mestskej časti Ružinov, sa predalo 60% bytov ešte pred spustením kampane.

FSEV UK v Bratislave: Prax je súčasťou študijných programov

Rozhovor nám poskytla dekanka Fakulty sociálnych a ekonomických vied UK v Bratislave doc. JUDr. PhDr. Lucia MOKRÁ, PhD.