SME

„Zlatí chlapci“ z Orange Minihokej Tour raňajkovali s Gáboríkom

„Zlatí chlapci“ z Orange Minihokej Tour si užili hlavnú výhru - raňajky s Mariánom Gáboríkom aj tvrdé tréningy na ľade

Bratislava 3. august  2016 –  O tom, že hokejový tréning sa dá spojiť so zábavou a nezabudnuteľnými zážitkami, sa tento rok presvedčili aj malí hokejisti z HC Slovan, ktorí v apríli triumfovali na ôsmom ročníku prestížneho turnaja žiakov z hokejových prípraviek 4. ročníkov základných škôl Orange Minihokej Tour 2016. Ich odmenou za prvé miesto bol letný pobyt v Hokejovej škole Mariána Gáboríka v Trenčíne. Ťažkú drinu na ľade s profesionálnymi koučmi, mentálne cvičenia či suché tréningy dopĺňala zábava pri vode, spoznanie detských hokejových nádejí z celého sveta či stretnutie hokejových vzorov – Mariána Gáboríka a Tomáša Tatara.

Nezabudnuteľné chvíle zažili minulý týždeň víťazi obľúbeného turnaja žiakov z hokejových prípraviek 4. ročníkov základných škôl Orange Minihokej Tour. Malí Slovanisti si po viac ako troch mesiacoch od finálového zápasu, ktorý sa uskutočnil v košickej Crow aréne 3. apríla, konečne užili hlavnú výhru – týždenný tréningový kemp v Hokejovej škole Mariána Gáboríka v Trenčíne. Každodenný rituál, ktorý pozostával z tréningov na ľade, suchých tréningov a mentálnych cvičení spestrili stretnutia s hokejovými idolmi Mariánom Gáboríkom a Tomášom Tatarom.

Prvý deň si pre deti obľúbený útočník z Los Angeles Kings pripravil milé prekvapenie, keď medzi svojich malých fanúšikov zavítal v kostýme maskota svojej hokejovej školy, čo prekvapené deti privítali s nadšením. Ďalšie dni už nabehli na štandardný hokejový program, v ktorom náročné tréningy striedali chvíle zábavy pri vode či voľnočasové aktivity s deťmi z celého sveta. Príjemným prekvapením boli aj raňajky s ich obľúbencom Mariánom Gáboríkom, ktorý ich takto prekvapil pred náročným tretím dňom v kempe. Popoludní sa k deťom pridal aj na tréning na ľade, čo je nepopierateľne najväčším zážitkom pre každého malého hokejistu. Streda následne vyvrcholila hviezdnou autogramiádou, na ktorú pozvanie prijal aj ďalší hokejový idol malých hráčov – Tomáš Tatar. Priebeh z celého dňa si môžete pozrieť vo videu uverejnenom na facebookovom profile Orangeu.

„Veľmi nás teší, že sme víťazom Orange Minihokej Tour mohli aj tento rok sprostredkovať letný kemp v Hokejovej škole Mariána Gáboríka. Chalani si celý týždeň poriadne užili a čo je najpodstatnejšie, zažili aj iný systém trénerského prístupu, čo obohatí ich skúsenosti z tréningov na domácej ploche. Okrem tvrdej práce sa, samozrejme, našiel aj čas na zábavu. Malí hokejisti si so svojimi idolmi zatrénovali, porozprávali sa a strávili spolu nezabudnuteľné chvíle. Som presvedčený, že takéto aktivity môžu prispieť k zvýšeniu ich motivácie a chuti hrať hokej,“ povedal Marián Vavrovič, Sponsorship and Events Coordinator spoločnosti Orange. Práve partnerstvo s projektom Orange Minihokej Tour je súčasťou dlhodobej stratégie Orangeu na podporu mládežníckeho hokeja na Slovensku.

Posledný júlový týždeň sa okrem kempu konala aj ďalšia hokejová akcia s cieľom podporiť detské hokejové talenty. V nedeľu 31. júla sa v Dubnici nad Váhom stretla celá kopa hokejových hviezd na akcii FitFabrik OpenDay, čo je benefičná akcia postavená na hokejbalovom zápase detí a hviezd NHL. Organizuje ju Tomáš Tatar, ktorý už po druhýkrát odovzdal hokejové výstroje detičkám zo IV. Základnej školy Pavla Demitru v Dubnici nad Váhom. V peknej myšlienke ho prišiel podporiť doslova hviezdny hokejový káder v zložení Marián Hossa, Marcel Hossa, Marián Gáborík, Branko Radivojevič, Richard Lintner, Rasťo Pavlikovský, Marko Daňo, Martin Réway, Mário Bližňák, Michal Hlinka, Petr Mrázek, Tomáš Kopecký, Zdeno Chára a Dominik Graňák.

„Je výborné, že takéto aktivity a iniciatívy hokejových hráčov na Slovensku vznikajú, v spolupráci s nimi je ešte zmysluplnejšie napĺňať našu ambíciu podporovať budúce hokejové hviezdy a zviditeľňovať vôbec túto tému. Teší nás, že sme sa s Tomášom názorovo v tejto oblasti stretli a môžeme aj takouto formou vytvárať príležitosti pre deti, aby sa stretli so známymi hokejistami a hokejovými legendami, mohli sa s nimi porozprávať, zahrať si, zažiť ich ako chalanov, ktorí kedysi boli ako oni. A zároveň im spolu odovzdať niečo užitočné, čo škole pomôže,“ dodal Marián Vavrovič. 

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  7. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  2. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  3. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  6. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  7. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  8. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 701
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 528
  3. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 15 708
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 721
  5. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 9 996
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 9 739
  7. McDonald's reštaurácia Košice Jazero ukončuje svoju prevádzku 9 149
  8. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 479
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.


INZERCIA 12 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.


21 h

Tatra banka prináša novú aplikáciu TABI určenú pre najmladších klientov.


21 h
SkryťZatvoriť reklamu