Parfums.sk sa mení na notino.sk - čo to prinesie pre zákazníkov?

Od augusta tohto roku prichádza k zmene brandu najznámejšej internetovej parfumérie u nás - parfums.sk.

Od augusta tohto roku prichádza k zmene brandu najznámejšej internetovej parfumérie u nás - parfums.sk. Menia sa názov aj logo spoločnosti.

Tí, ktorí poznajú tento špecializovaný e-shop, určite vedia, že široký sortiment a prístup k zákazníkovi sú najviac cenené devízy parfumérie. Toto sa samozrejme nemení a je možné očakávať, že parfuméria notino prinesie významný posun v starostlivosti o zákazníkov.

Len originálne parfémy

Spoločnosť bude tak, ako doteraz, dodávať kozmetiku iba od certifikovaných dodávateľov. To znamená garanciu originality, takže si môžete byť istý, že kupujete presne ten parfum a presne taký druh kozmetiky, aký hľadáte.

Žiadna vôňa nebude neoriginálna a prakticky je vylúčené, aby ste dostali nekvalitný tovar. Parfémy notino sú natoľko kvalitné, že e-shop ponúka spotrebiteľovi záruku vrátenia peňazí do 14 dní na základe odstúpenia od zmluvy a to bez uvedenia dôvodu.

Ak ste z akéhokoľvek dôvodu nespokojný s tovarom, jednoducho ho môžete vrátiť. Takýchto prípadov je ale naozaj minimum a parfuméria kladie spokojnosť svojich zákazníkov na prvé miesto.

Všetky značky na jednom mieste

So zmenou názvu sa možno mení logo a webová adresa spoločnosti, rozhodne ale nie šírka sortimentu a obrovský výber značiek. Naďalej nájdete v sortimente nielen parfémy, ale aj pleťovú kozmetiku, telovú kozmetiku, dekoratívnu kozmetiku, vlasovú kozmetiku a všetko pre starostlivosť o zuby a chrup.

Prírodná a bio kozmetika rovnako nemôžu v sortimente chýbať a tu možno očakávať v budúcnosti nárast ponúkaných značiek a druhov tovaru.

Apropó značky - každý milovník tých najfajnovejších parfémov a kozmetiky si v e-shope príde na svoje. Či už ide o kozmetiku a parfémy značiek ako je Gucci, Armani, Prada alebo Trussardi, v parfumérii notino nájdete všetko, na čo ste boli doteraz zvyknutý a čoskoro možno aj oveľa viac. Tak neváhajte a vyberte si vôňu, ktorá zmení váš život!

Prihláste sa a vložte PR článok

Poslanec Borguľa žiada vládu o podporu pre Bratislavu

Komunálny poslanec M. Borguľa vyzýva vládu, aby vyšpecifikovala, akým spôsobom prispeje štát k rozvoju Bratislavy.

Otvorenie akademického roka 2017/2018 na EU v Bratislave

Ekonomická univerzita v Bratislave 26. septembra 2017 slávnostne otvorila akademický rok 2017/2018.

Projekt Seberíniho: 60% vypredané ešte pred začiatkom kampane

V projekte Seberíniho, ktorý vyrastá v bratislavskej mestskej časti Ružinov, sa predalo 60% bytov ešte pred spustením kampane.

FSEV UK v Bratislave: Prax je súčasťou študijných programov

Rozhovor nám poskytla dekanka Fakulty sociálnych a ekonomických vied UK v Bratislave doc. JUDr. PhDr. Lucia MOKRÁ, PhD.