Kompletný servis pre podnikateľov

Spoločnosť MKMs s.r.o. poskytuje komplexné služby podnikateľom s krédom: „Do the business, we do the numbers.“

people-woman-coffee-meeting-r141_res.jpg

Spoločnosť MKMs s.r.o. poskytuje komplexné služby podnikateľom s krédom: „Do the business, we do the numbers.“ Porozprávali sme sa s jej konateľkou Katarínou Malikovou.

Mohli by ste nám na úvod predstaviť vašu spoločnosť?

- Na slovenskom trhu pôsobíme od roku 2011. Na úplnom počiatku sme stáli pred otázkou, ako najlepšie pomôcť začínajúcim, ale aj skúseným podnikateľom. Preto sme stavili na komplexnú ponuku služieb, všetko v jednom balíku. Sme spoločnosť poskytujúca komplexné služby podnikateľom. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam, pravidelne školenému tímu a našim partnerom - odborníkom vo svojom obore dokážeme ponúknuť právne, poradenské a ekonomické služby z oblastí účtovníctva, miezd, daní, financií, poistenia, či likvidácii poistných udalosti. Naše služby poskytujeme domácim ako aj zahraničným právnickým i fyzickým osobám z rôznych oblastí podnikania.

Ako ešte viete pomôcť podnikateľom?

- Ďalšie naše služby ponúkame výlučne na požiadanie a súhlas klienta. Ide napríklad o rekonštrukciu účtovníctva, ktorá sa zameriava na kontrolu účtovníctva za predchádzajúce roky.  Do dnešného dňa sme uspokojili množstvo klientov a naše klientske portfólio neustále rastie. Aj preto sme sa rozhodli pre pomoc účtovným firmám formou odkúpenia podielov, alebo možnosťou pokračovať v rámci našej spoločnosti.

img7867-r941_res.jpg

Prečo práve MKMS s.r.o.?

- Dobre vieme, že výber dobrej účtovnej firmy, s ktorou chce klient spolupracovať, je dôležitý. Klient má množstvo otázok, ktoré sa týkajú jeho každodennej agendy a požaduje odborné odpovede. My počúvame. Počúvame našich klientov, aby sme sa dozvedeli o ich požiadavkách a potrebách čo najviac. Podľa toho určujeme, aký postup zvolíme a čo je pre klienta najlepšie.  Našou výhodou je, že poskytujeme každému klientovi individuálny prístup zakladajúci na špecifikách jeho činnosti. Garantujeme úplnú diskrétnosť a profesionálny prístup. Sme tu pre podnikateľov, aby sa oni mohli venovať plne svojmu podnikaniu. Staviame na individuálnosti, profesionálnosti a hlavne diskrétnosti.

img7874-r587_res.jpg

V čom sa odlišujete od iných spoločností s podobným zameraním?

- Ako jedna z mála firiem poskytujeme služby v oblasti zakladania, alebo zmien v spoločnosti, založenie s.r.o., kúpa a predaj s.r.o., zmeny v s.r.o., likvidácia spoločnosti, služby spojené so sídlom, archivácia dokumentov spoločnosti, zastupovanie klienta podľa potrieb, zabezpečenie finančných a právnych služieb, ako aj úradné a neúradné preklady. Ešte viac sa líšime v osobnom prístupe. Našim cieľom je byť spoločnosťou, ktorú zákazníci vyhľadávajú preto, že sme serióznym a spoľahlivým partnerom, že sme ich priateľom v oblasti podnikania.

Kde vás môžu potenciálni klienti nájsť?

- V súčasnosti pôsobíme na území celého Slovenska a svoju pôsobnosť postupne rozširujeme, nakoľko spravujeme aj firmy so zahraničnou účasťou. Hlavné sídlo spoločnosti MKMS s.r.o. je v Bratislave. Od mája 2016 sídlime v nových priestoroch na Odborárskej 21, kde vás radi privítame v príjemnom prostredí a vždy si na vás nájdeme čas.

MKMs s. r. o.

Odborárska 21

831 02  Bratislava

Slovenská republika

tel: +421(0) 238 105 551

e-mail: mkms@mkms.sk

img4872-r641_res.jpg

Spoločenská zodpovednosť je súčasťou podnikania

S každým realizovaným projektom sa zvyšuje povedomie ľudí o firme

Hodnotenie profesionála: Dovolenka na Seycheloch

Ako hodnotí profesionálka hotely, služby a aktivity v dovolenkovom raji?

Sieť prevádzok STOP SHOP obchodov má už 80 pobočiek

Spoločnosť IMMOFINANZ rozširuje svoju značku STOP SHOP pre retailové parky, kúpila osem parkov v Slovinsku, Srbsku a Chorvátsku.

Rozdiel medzi Dič a Ič dph

Dnes sa pozrieme na rozdiel medzi DIČ A IČ DPH.