Bezpečné a prestížne bývanie v Bratislave s novým symbolom mesta

Na Kolibe vzniká nadštandardný rezidenčný projekt, ktorý si získa pozornosť aj tých najnáročnejších. Rezidencie Grand Koliba (www.grandkoliba.sk) vzniká ako najvyššie položený projekt v tejto lokalite. Ponuka pre kupujúcich je viac ako veľkorysá. Obyvatelia sa môžu tešiť na bezpečné a prestížne bývanie v súkromí na pozemku s rozlohou 25 tisíc m2. Exkluzivitu projektu dotvorí synergia lokality Koliba spoločne s najmodernejšími technológiami. Park, oddychová zóna s rozlohou 13 tisíc m2 a panoramatickým výhľadom na mesto. Dominantou parku bude originálna bronzová fontána, ktorá má ambíciu stať sa novým symbolom mesta.

Rezidencie Grand Koliba – symbol bezpečnosti, modernej funkčnosti a exkluzivity

Ide o najvyššie položenú novostavbu v lokalite, ktorá ponúkne 181 bytov v štyroch nízkopodlažných bytových domoch. Ich majiteľom zaručí nielen blízkosť prírody čí centra mesta, ale ponúkne i panoramatické výhľady na Malé Karpaty a Bratislavu. Na ploche s rozlohou takmer 13 tisíc m2 developer vybuduje privátny park s relaxačnou terasou a ležadlami, oddychové zóny, detské ihrisko a športovisko. Všade naokolo budú sadové úpravy, chodníky s moderným mobiliárom a verejné osvetlenie s dômyselným systémom bez svetelného smogu.

Najvyššie položená otvorená vodná plocha v Bratislave s fontánou v tvare nadrozmernej žaby sa stane srdcom i symbolom rezidencií Grand Koliba, ktorú budú môcť počas horúcich letných dní využívať obyvatelia a ich návštevy. Náladové osvetlenie fontány dotvorí ideálnu atmosféru pre romantické večerné prechádzky. V areáli bude k dispozícii aj 70 lavičiek a ležadiel, zo všetkých sa pokocháte nádhernými výhľadmi na mesto a Malé Karpaty,“ doplnil Michal Mrník, zástupca investora Grand Koliba.

grand koliba - exteriér

Žaba je mnohovýznamovým symbolom

Už v starovekom Egypte žaba symbolizovala nový život, hojnosť a šťastie. V kombinácii s vodou vytvorí synergiu, ktorá udržuje jasnú myseľ a regeneráciu nového života. Autorom bronzovej fontány v podobe žaby je uznávaný slovenský sochár Mgr. arch. Martin Pala.

Komfortné bývanie s výhodnými cenami

V rezidenciách Grand Koliba je veľkou devízou priestor v bytoch a aj v celom areáli. Ponuka bytov s výmerami od 60 m2 po vyše 150 m2, sa od začiatku predpredaja v júli 2016 stretla s veľkým záujmom klientov. Za pol roka sa predalo vyše 60% bytov.

Obchodná politika a financovanie sú veľmi výhodné. Aktuálne ponukové ceny vrátane DPH začínajú na 154 900 € u 2 a 2,5-izb. bytov a 214 900 € u 3 a 3,5-izb. bytov. Ceny 4 a 4,5-izb. bytov sa pohybujú od 264 900 €. Pre lokalitu Koliby sú ceny viac než zaujímavé. Navyše, iba pri kúpe vysnívaného bývania v Grand Koliba môžu záujemcovia získať špeciálne zvýhodnené podmienky prostredníctvom hypoték s garanciou výšky úveru až do 100 % z ceny bytu a s úrokom o 0,2 % nižším, ako by kupujúci získal v inom projekte. Ponukové ceny bytov a maximálne výhodnú ponuku hypoúveru môžu záujemcovia využiť len do 28. 2. 2017,“ uviedol Norbert Hrnčiar, manažér predaja z maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk.

Moderné technológie – jednoduchšie a zdravšie bývanie

Komfort obyvateľov rezidencií zabezpečia inovatívne technologické riešenia a prvotriedne vybavenie. Napríklad všetky byty počítajú so stropným chladením a kúrením v kombinácii s podlahovým kúrením. Veľkoplošné hliníkové okná byty presvetlia a dodajú im energiu.

Predaj bytov zastrešuje výhradný predajca projektu, maklérska kancelária PunukaBývania.sk. Rezidencie Grand Koliba, ako prvý developerský projekt na Slovensku, obchodníci klientom predstavujú pomocou najmodernejšej interaktívnej virtuálnej reality s technológiou real-time. Záujemcovia sa tak môžu pohybovať v rámci vymodelovaného bytu a celého areálu, ktoré zodpovedajú reálnym architektonickým návrhom.

Výstavba rezidencií Grand Koliba na Tupého ulici na Kolibe oficiálne odštartovala na konci minulého roka. Generálnym zhotoviteľom projektu je spoločnosť PSJ Hydrotranzit, a.s. Odhadovaný termín výstavby a okolia rezidencií je 22 mesiacov.

www.grandkoliba.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

ENERGOFÓRUM® 2017 spojí elektrinu a plyn pod jednu strechu

Na konferencii vystúpia aj renomovaní zahraniční spíkri N. Pacek a R. Seeger.

100 %-nú hypotéku môžete dostať aj na mestský apartmán

V projekte Nový Ružinov sú aj na apartmánové bývanie dostupné 100 %-né hypotéky.

Business Smartphones Connected to Public Wi-Fi Can Be in Danger

As many as 54 percent of American internet users log on through public Wi-Fi networks.

Získajte prístup k zamknutým článkom už o niekoľko sekúnd

Predplaťte si Sme.sk jednoducho mobilom len za 1€ týždenne.